Начало КЛЮКАРНИК ЗА НЕЯ НЕ СЕ ГОВОРИ НИЩО, НО НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАКВО СЕ...

ЗА НЕЯ НЕ СЕ ГОВОРИ НИЩО, НО НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЦВЕТЕЛИНА ГРАХИЧ СЛЕД РАЗДЯЛАТА СЪС СЛАВИ

20
Сподели

Цветелина Грахич сияе от щастие след раздялата със Слави Трифонов

След раздялата със Слави Трифонов, Цветелина Грахич разцъфна. Босненката сияе от щастие и това й личи. Тя не спира да се хвали, че откакто се е разделила с шоумена, животът й се е променил в положителна насока.

Изпълнителката споделя, че напрежението и забързания график от последните няколко години никак не й липсват. Откакто разполага сама с времето си, тя се чувства по-добре. Цветелина Грахич споделя, че е открила нови радости в живота. Убедила се, че е разходките в природата се отразяват много добре на човек.

Певицата не крие, че е променила изцяло режима си. Разхожда се сред природата. Сутрин става не по-късно от 09,00 часа – нещо, което доскоро е било невъзможно за нея. Често се глези с масажи и други релаксиращи процедури. И всичко това определено й се отразява добре.

Цветелина Грахич споделя, че покрай всичко това е възвърнала апетита си и вече се храни нормално. Това, разбира се е довело до нормализиране на теглото й.

Докато работеше за Слави Трифонов, тя смъкна цели 36 килограма, залагайки на тежки и изтощителни диети. Не закъсняха и слуховете, че певицата страда от анорексия. Тя самата отрича тези твърдения и споделя, че е слабеела от стрес.

Единствената постоянна величина в живота на Цветелина Грахич остава нейният любим – Кристиян Шаламанов. В момента и двамата са напълно отдадени не само на любовта си, но и на кариерите си, пише разкрития.ком.

Грахич вече издаде първото си парче, което лично тя продуцира. Босненката се е заела с реализирането на идеята за самостоятелен албум и обещава, че това ще се случи много скоро.

Тя не крие, че колегите от шоуто й липсват. Но споделя, че те вече не могат да са толкова близки, както преди, тъй като пътищата им вече са се разделили.