Начало КЛЮКАРНИК Луна реши да шашна всички в Къщата с натуралния си и естествен...

Луна реши да шашна всички в Къщата с натуралния си и естествен вид (снимки)

31
Сподели

Скука в Къщата на „Биг брадър “ няма. Ежедневните дефилета по „тоалет“ на чалгаджийката Луна имат за цел да втрещят от възхита съквартирантите и те да паднат възнак от завист.

Напразно! Поредната демонстрация на лъскави парцалки не впечатли никого. Тъкмо обратното – „дефилето“ на Луна накара Фънки да ококори очи, Джино да се хване за главата, а Динко директно да я попита: „Защо си толкова смешна?“.

След като Людмила Захажаева й изскубна част от „емблематичната“ конска опашка, певачката реши да шашне всички с истинската си коса. За целта Луна си направи прическа, навлече пестелива сребриста рокличка, нахлузи сребърни сандалки с пухчета и в този потресаващ вид се разходи из Къщата.

„Говори Лунка!“, сама си проговори на микрофона Луна, а пред единствената си „приятелка“ – готвачката Мария Нордел тя заяви: „Възхищавам се от себе си!“.

От окото на камерата обаче не успя да убегне увисналата кожа под мишниците на певицата. Въпреки въртенето на кльощавите си задни части Луна определено е жена във възраст, на която едва ли подхожда подобен фриволен „стил“. Но бонтонът се учи, а очевидно Луна живее със самочувствието, че след нея феновете припадат само щом се появи.

 

Източник: За жената