Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за сряда, 6 декември-БЛИЗНАЦИ Добър шанс за печалби, ДЕВА ...

Дневен хороскоп за сряда, 6 декември-БЛИЗНАЦИ Добър шанс за печалби, ДЕВА Успех в преговори

21
Сподели

Сряда ще бъде спокоен и приятен ден. Опитайте да подредите по важност предстоящите си задачи.

Така ще избегнете излишната загуба на време. Не се конфронтирайте с никой при каквито и да било обстоятелства!

Дневен хороскоп ОВЕН

Пазете се от враговете си             Повечето от вас ще търсят възможности, позволяващи им да постигнат по-бърз напредък в делата им. Сряда се оказва неприятна поради появата на лични проблеми за голяма част от представителите на Овен. За други от знака неприятностите се свързват с удар от човек, с когото работите в един бранш. Въпросната личност е готова силно да ви навреди, за да наруши социалните ви позиции.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  Укрепете позициите си           Подготвеността и желанието ви да започнете нов проект е видно и това ще се приеме добре от колегите и партньорите ви. Сряда силно повишава напрежението и на родените в Телец. Пазете се от враговете си и не влизайте в спорове, защото ще прераснат в конфликти, а последните ще ви причинят вреди. В момента е особено важно да укрепите позициите си, които са далеч от необходимата здравина.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ  Добър шанс за печалби             Ще изживеете вълнуващ ден. Срещи с хора, с които не сте се виждали от дълго и с които предстои да общувате за дълго напред. Сряда предоставя благодатни възможности на Близнаците за реализиране на делови цели и за постигане на парични печалби. Можете да реализирате интересуваща ви цел, по която основополагащото начало е поставено и вече е факт. Днес не провеждайте преговори! Ще загубите!

Дневен хороскоп РАК  Не действайте прибързано!           Част от вас ще посветят времето си на неотложни бизнес-дела, отдавате не по-малко значение на работата си, както и на семейството си. Емоционални или финансови проблеми, възникнали във взаимоотношенията ви с някой, ще се превърнат в основа за разделянето ви. Ще е по-добре да запазите спокойствие и да не реагирате прибързано.

Дневен хороскоп ЛЪВ  Проблеми           Доброто ви отношение към всички около вас ще бъде възнаградено. Сряда ще е неприятна и тежка за огромен процент от представителите на Лъв поради проблеми от здравословен характер, които ще блокират реализацията на цел.  За някои от вас неприятностите се свързват с нечии измами или подли удари, целящи да ви причинят финансови загуби.

Дневен хороскоп ДЕВА  Успех в преговори            Събитията днес ще променят хода на професионалните ви търсения. Девите разполагат с прекрасни възможности да реализация на материални или лични цели, но ако действат нечестно ще се сблъскате с проблеми, отстраняването на които едва ли ще е лесно. Този ден е много добър за провеждане на делови преговори. Ще постигнете пълен успех.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ  Изразителен успех             С яркото си присъствие на професионалната сцена ще привлечете вниманието на повече хора, от което делата ви няма да пострадат. Не е приятно постоянно да се казва, че само честно действащите ще постигнат безпроблемен успех, защото звучи като индиректно обвинение към представителите на зодията, но през последните седмици този мотив е силно актуален не само за Везните, а за всички зодии.

Дневен хороскоп СКОРПИОН  Работете самостоятелно             Отнесете се с доверие към човека до себе си, заедно обмисляйте и планирайте бъдещите си ходове. Скорпионите, които ще предпочетат самостоятелната работа, гарантирано може да се надяват на добра реализация през този ден. Онези от вас, които ще предпочетат да действат на партньорски начала, ще съжалят за хрумването си, защото може да се окажат коварно измамени.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ  Не поемайте съвместна работа             Доста успешна ще е реализацията на Стрелците, разчитащи на собствени възможности. Работата в комбинация с някого не е за препоръчване, защото крие рискове за бъдещите ви взаимоотношения с въпросната персона. Налице са ясни указания за нечестност, които ще родят остри кавги и неприятности.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ  Промени             Не занимавайте околните с проблемите си. Поради необходимост от промени в съдружната и партньорската работа при бизнесмените, през този ден на последните няма да им е възможно да действат по деловите си задачи. Някои Козирози ще направят важна стъпка към място, което ще им осигури значителен просперитет.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Разделени на противоположни позиции Ще има какво да ви зарадва, но мислете и за онова, което предстои. Ситуацията при Водолеите е двояка.  Възможностите на част от представителите на знака за реализация на целите наистина са значителни днес и ще се възползват от тях, за да осъществят намеренията си,  но за други от зодията е видимо, че здравословното им състояние е проблематично.

Дневен хороскоп РИБИ Добри възможности          Устремени сте към започването на нещо ново. Не са ви достатъчни обикновените ви задължения, търсите нови предизвикателства. През последните няколко месеца голяма част от Рибите не са достатъчно търпеливи за реализацията на целите си. Често прибързват, а това води до грешки. И днес тази тенденция е силна, а преодоляването й едва ли ще затрудни активните от знака.

 

Източник: За жената