Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: По телевизията излъчват рекламата с Нур и...

Днес в Сега и завинаги: По телевизията излъчват рекламата с Нур и Ийт се ядосва, а Иджлял иска да работи

34

Вижте какво ще се случи днес (6-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Айтюл казва на дъщеря си да си сложи спирачки и да остави Фърат да оправи нещата. Мерт казва на баща си, че баба му е набила Иджлял.

Ийт разговаря с леля си. Тя му отговаря, че в момента Иджлял има чести пристъпи на паник атака. Айтюл продължава да моли Ийт да бъде по-внимателен с бившата си жена. Ийт отива в стаята на Иджлял. Пита я дали е добре. Тя му се извинява, че е получила пани атака и Мерт се е изплашил. Детето казва на Нур, че баба му е набила майка му.

Тя не може да повярва. Елмаз се чуди защо Айтюл се е ядосала толкова много. Нур води малкия да вечеря. Среща Ийт и Иджлял под ръка. Момичето пита дали майката на Мерт е добре. Ийт обяснява, че бившата му е имала паник атака, но сега е добре. Двамата подминават бавачката. Нур излиза на двора. Казва на Фърат, че няма да издаде любовта му. Нур казва, че вече не му вярва. Той ѝ обяснява, че е на нейна страна и тя трябва да му вярва, защото той единствен желае бракът й с Ийт да процъфти. Вечерта Елмаз разпитва Нур какво се е случило с Иджлял. Таяр също се ядосва, че все още няма облаги от брака с Козан. По телевизията излъчват рекламата за семейството, в която се снима Нур. Керем гледа клипа с интерес. После вади снимките на Нур и Ийт. Емин се гордее с братовчедка си. Хафизе казва, че на племенницата ѝ отива да е бременна, въпреки, че е само на кино. Нур си спомня случката по време на снимките. Керем звъни на Нур. Казва, че рекламата му е харесала. Тя му благодари и затваря. Елмаз прави неприлични намеци за братовчедка си. Нур се ядосва и я срязва.  Мерт пуска телевизора. Всчики в голямата къща гледат с интерес рекламата. Ийт се ядосва и се оттегля. Фърат казва на Иджлял, че се опитва да спечели доверието на Нур. Айтюл се намесва и му заявява, че трябва да накара Нур да сгреши.  Иджлял моли Ийт да отидат на почивка. Той ѝ предлага да отидат с леля му. Иджлял не е съгласна и нежно му казва, че ще изчака реда си, за да отидат заедно. Нур е разколебана. Чуди се дали да не направи опит за сдобряване с Ийт, но се отказва. Елмаз прибира парите от изнудването. Радва се, че си е уредила живота. После праща съобщение на Джахит, че украинците са престанали да я безпокоят. Фърат се опитва да разбере от Нур защо са скарани с Ийт. Тя не му дава обяснение. Ийт настига колата на Фърат и я засича. Нур се качва при него.  Ийт ревнува Нур от рекламите. Тя му казва, че си е мислила за изгубеното им дете по време на снимките. Ийт вдига скандал на жена си. Обвинява я, че само гони кариерата си. Нур му казва, че не прилича на Иджлял и колкото да го обича, няма да остави кариерата си. Ийт си тръгва и отново я оставя в гората. Нур си вика такси, като се зарича, че ще докаже своята независимост. Иджлял също иска да започне да работи. Казва на майка си, че винаги е искала да стане художничка. Нур закъснява за съвещанието. Керем решава да започнат без нея, но тя се появява в последния момент. Иджлял търси кутията от детството си с нейните рисунки. После укорява майка си, че ѝ е попречила да реализира мечтите си. Айтюл я пита дали е щяла да замени Ийт с четките и боичките. Иджлял съжалява за изгубените си детски мечти.

 

Източник: За жената