Начало КЛЮКАРНИК КАМЕЛИЯ ИЗХВЪРЧА ОТ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“, НО ВИЖТЕ КОЯ СУПЕРЗВЕЗДА ЩЕ Я...

КАМЕЛИЯ ИЗХВЪРЧА ОТ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“, НО ВИЖТЕ КОЯ СУПЕРЗВЕЗДА ЩЕ Я СМЕНИ!

21

Преслава ще седне в стола на Камелия за „Гласът на България“!
Спекулациите около успешното музикално шоу „Гласът на България” продължават с пълна сила.

Кои ще са треньорите на предстоящия пети сезон на шоуто, питат се зрителите. Определено поп фолк дивата Камелия няма да запази съдийския си стол в предстоящия нов сезон на шоуто.

Все по-упорито се мълви, че след участието на Глория и на колежката й Камелия, Преслава упорито се натискала за съдийското место. Дори гласовитката от Добрич сама се предложила на продуцентите.

Хитовата изпълнителка изтъквала колко ценен кадър може да се окаже за музикалното шоу и затова веднага предложила услугите си.
Изпълнителката на „Водка с утеха” вече бе жури във втория сезон на шоуто „Гласът на България”. Певицата искала хем да остане в полезрението на аудиторията, хем да си спечели повече пари.
Според клюката поп фолк дивата е бременна в третия месец и ще чака раждането на наследника си следващата година.
Преслава живее от няколко месеца с половинката си Павел Лазаров. Певицата не е потвърдила слуха, че чака бебе от гаджето си, пише разкрития.ком. Според някои тя не искала да признае истината, защото се притеснявала от уроки и зли очи.
Припомняме, че и Мария Илиева също скри от аудиторията, че чака бебе. После изненадващо пусна снимката си с наедряло коремче на личната си страница в социалната мрежа.
Преслава искала с един куршум да уцели два заека. Така хем хората да не я забравят, хем да се спаси за известно време, докато износи чедото си, от задимените кръчми. Също и да не се преуморява на сцената.