Начало КЛЮКАРНИК Най- накрая стана ясно точно на колко години е Луна, всички много...

Най- накрая стана ясно точно на колко години е Луна, всички много се учудиха, но факт на толкова е (снимка)

22
Сподели

Луна вече от години търпи подигравки относно своята възраст!

 

Певицата Луна има един таен въпрос, който не е изяснила още с много от зрителите на Нова телевизия. Той касае истинската възраст на фолк звездата.

 

Луна не е излъгала за възрастта си Тя отдавна твърди, че е набор 71.

Ако е така, то значи, че в момента е на 46 г. Нещо, в което мнозина се съмняват. Цялата дилема бе заформена от зрителите, които намират певицата за изглеждаща като много по-стара от това, за което се представя. Мнозина я намират за жена, която изглежда на поне 50 г.

 

Уви за тях, но те не са прави. Всъщност Луна е родена на 2 април 1971 г., което значи, че е казвала през цялото време истината. Защо обаче не й вярваха толкова време, остава отворен въпрос.

Всъщност, според мнозина, певицата изглежда по-възрастна само в лице. Тя има доста бръчки, които не може да прикрие дори и с грим. В тяло обаче тя може да победи и 20-годишни дами. Има стегната фигура, която поддържа с много спорт и това се вижда в къщата на “Биг Брадър“.

Въпреки че е на 46 г., певицата все още няма деца, нито съпруг. Това е друг повод да бъде нападана от доста хора, които не я харесват.

Факт е, че тя е емигрирала от страната по време на славните си години и това променя всичко за нея. Дълго време е прекарала в САЩ и точно затова изчезна от общественото полезрение за толкова дълго.

Вижте личната карта на Луна! Истинското й име е точно това, което може би изненадва мнозина.

 

Източник: За жената