Начало КЛЮКАРНИК ВИЖТЕ САМО С КОЯ ОБИЧАНА ТВ ЗВЕЗДА ЛЪСНА ПАЛАВНИЦАТА СТЕЛА ОТ СОФИЯ...

ВИЖТЕ САМО С КОЯ ОБИЧАНА ТВ ЗВЕЗДА ЛЪСНА ПАЛАВНИЦАТА СТЕЛА ОТ СОФИЯ ДЕН И НОЩ!

34

Фурията Стела от „София Ден и Нощ“ шокира всички!

Лудата и щура Стела от „София Ден и Нощ“ е сред истинските любимки в сериала. Актрисата Михаела Василева, както е истинското й име обаче, също си прилича с нея по характер и експанзивност.

В първите епизоди на сериала Стела си падаше по доста по-възрастни от нея мъже като богатия бизнесмен Григор. Оказа се обаче, че и в живота е направила същото.

На мнозина не им се вярва, но се оказа, че Михаела Василева е хлътнала здраво по… колегата си, който играе Боби в сериала. Между двамата поне за момента няма нищо, тъй като човекът е семеен и има деца. Блондинката обаче яко захапала по него, разкриха близки до снимачната площадка източници.

„Най-логичното беше, ако изобщо си хареса някого, то това да е Марио, Митака или дори Дани. Но за Боби не бяхме си го и представяли. Михаелчето се върти около него с ей такива големи очи и не спира да го следи с поглед. Жалко, защото май мераците й ще бъдат попарени“, разказват запознати.

Към момента Боби не проявявал никакъв по-специален интерес към красивата русокоска и дори гледал на нея като на хлапе. Това дразнело адски много Стела, но нямала друг избор, освен да се примири и да продължи да се надява.

Между другото, оказа се, че актьорът, който играе Боби в „София Ден и Нощ“ има прекрасна и много красива съпруга, с която са заедно от години. А близки до него се кълнат, че не би я сменил за нищо на света – още по-малко пък за толкова младо момиченце.