Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Нур си купува кола, Иджлял разбира, че...

Днес в Сега и завинаги: Нур си купува кола, Иджлял разбира, че Нур и Ийт са женени

39
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (7-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Фърат предлага нов проект за снимки на рекламата на Санджактар. Той не харесва студията за снимки.

Иска кампанията да бъде на открито. Нур започва да разказва какво си представя. Керем харесва идеята ѝ. Фърат казва, че Хазал ги е подвела, защото е искала студийни кампании.

Асистентката на Санджактар се оправдава, докато шефът ѝ очаква да се намери подходящо място за външни снимки, близо до природата. Нур се извинява на Керем за закъснението. Той ѝ благодари. Фърат се кара на Елмаз за лошите реплики. Тя му казва, че  няма нужда от тази работа, и Фърат я уволнява. Ийт споделя с брат си, че Нур се е променила коренно.

Джахит отговаря, че тя е придобила самочувствие. После Ийт казва, че изпитва към Иджлял само вина и съжаление. Той се чувства виновен, защото майката на детето му е посветила живота си само на него. Ийт е разколебан, защото Нур се е отдала на мечтите си и на свободата, а лъскавият свят ще я унищожи. Нур отива в автосалона на Козан, за да си купи кола. Вечерта Ийт си играе с детето си, пред очите на бившата и Айтюл.

Нур се прибира със собствената си кола. Мерт отива при нея и се радва за автомобила. Иджлял и Айтюл умират от злоба и завист. Ийт отива при нея. Честити придобивката. Нур му казва, че си е купила колата от неговия автосалон. Двамата отново се карат. Иджлял се ядосва и се намесва в разговора. Ийт съобщава, че с бившата си съпруга отиват на почивка.  Керем поръчва да разберат каква е връзката между Нур и Козан. Ийт е бесен на жена си. Иджлял му благодари, че са заедно на почивка. Емин харесва колата, но Елмаз завижда на братовчедка си. Фърат пита Нур чия е колата. Тя му отговаря, че е нейна. После му казва, че Ийт заминава на почивка с Иджлял. Нур изгаря от ревност. Ядосана е, че Ийт ѝ отмъщава по детински начин. После решава да потърси сметка на мъжа си. Праща му съобщение, че го чака в градината. Ийт отива на срещата. Нур му казва, че не може и той няма да замине с Иджлял. Таяр изпраща сина си да извика Елмаз за вечеря. Емин се качва при сестра си и вижда, че тя се опитва да изтрие любовния клип, с който изнудва Джахит. Ийт казва, че Нур се е самозабравила. Тя упреква Ийт, че ще ходи на почивка с бившата си. Иджлял също се ядосва и иска да чуе как бавачаката търси сметка на Ийт. Той още повече се ядосва и пита Нур дали ще се разведе с него. Иджлял чува това и едва не припада. Нур се усеща, че ги подслушват. Ийт влиза и среща Фърат. Пита го дали е виждал някого. Братовчед му отговаря отрицателно. Ийт се връща. при съпругата си, за да довършат разговора си. Фърат отива при Иджлял и тя му споделя, че е разбрала, че Нур е омъжена за Ийт.  Докато двамата съпрузи продължават да се карат, от прозореца пада лаптоп. Всички са в шок. Таяр и Хатидже си мислят, че Елмаз отново е направила нещо. Емин стои като гръмната, а Нур и Ийт недоумяват какво се случва. Елмаз предлага да си разделят парите с брат си, само и само той да си мълчи. Таяр разбива врата и посяга на сина си. В това време идват Нур и Ийт. Господарят се намесва и разделя биещите се. Емин взима телефона на сестра си и избягва от стаята. Ийт го последва. Елмаз изпада в шок. Иджлял казва на Фърат, че Нур и Ийт са сключили най-вероятно религиозен брак. Айтюл се намесва и потвърждава пред Иджлял тази версия. Нур пита братовчедка си с какво е предизвикала брат си. Елмаз отново хвърля отровата си срещу Нур. Елмаз разбира, че Емин е взел телефона ѝ и тръгва да го търси. Емин се обажда на Джахит. Кара го да се видят.  Иджлял беснее и съсипва стаята си. Айтюл мълчаливо я наблюдава и се опитва да я успокои. Елмаз пита Назан къде е Джахит. Съпругата му я подгонва. Елмаз веднага побягва. Иджлял продължава да се самоуспокоява, че Ийт си е взел втора жена…

 

Източник: За жената