Начало КЛЮКАРНИК НА ДНЕШНИЯ ДЕН НА ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ИМ СЕ ПРИИСКА ДА НЕ...

НА ДНЕШНИЯ ДЕН НА ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ИМ СЕ ПРИИСКА ДА НЕ СЕ БЯХА РАЖДАЛИ! БОРЯНА ДЕЛЧЕВА ПОЛЯ С ЛЕДЕН ДУШ ВСИЧКИ

28

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен Ако ви вълнуват любовните отношения, звездните аспекти са благоприятни. Но все пак не избързвайте с изводите си и не предприемайте конкретни действия. Сега е по-добре да спазите известна дистанция и да изчакате развитието на обстоятелствата.

Телец Внимавайте днес, предразположени сте към допускане на грешки, към неуместно поведение. Действително денят е доста напрегнат, но по никакъв повод не бива да влизате в противоречия.

Близнаци Четвъртък е хубав и носи успокоение. Въпреки това все още се наблюдава емоционална неустойчивост. Най-важното е да се владеете и да се стремите към разбирателство с околните. Не проявявайте обаче прекалена доверчивост.

Рак Ползотворен ден, особено за дамския състав на знака. Ще осъществите програмата си благодарение на връзките си. Мнозина от вас може да разчитат на протекции и ходатайство.

Лъв Накратко казано, днес ще ви върви, като по този начин осигурявате и бъдещето си. Звездите ви подкрепят. Единственото предупреждение е да бъдете по-толерантни към околните.

Дева Четвъртък е благоприятен за материални придобивки. Имате прекрасни условия да се възползвате от всяка ситуация. Препоръчва се по-голяма активност от ваша страна, за да си подсигурите нови приходи.

Везни Любовта и приятелството са с приоритет за Везните днес. Уравновесени и хармонично настроени, всички техни действия ще бъдат продиктувани от желанието им да са в центъра на всеобщото внимание.

Скорпион И за Скорпионите денят е под знака на любовта, но паралелно ще търсят удовлетворение и на материалните интереси. Четвъртък е с позитивна характеристика за изглаждане на взаимоотношенията у дома.

Стрелец Най-важните теми за вас днес са любовта, хармонията в семейството и осигуряването на необходимите доходи. Задава се хубава промяна. Не е лошо обаче да бъдете по-старателни в работата си.

Козирог Четвъртък е напрегнат, а освен това е възможно и здравословно неразположение. Пазете се от грешки. Бъдете прецизни в работата си. Внимавайте да не засегнете някого в изблик на нервност.

Водолей Очертава се напрегнат ден, но ако туширате евентуалните конфликти, ще го преживеете по-добре. С чар и способности можете да спечелите нечие покровителство. Ще ви върви в любовта.

Риби Заложете на разбирателството и хармоничните връзки. Не мислете лошо за другите, направете вие първата крачка за изглаждане на взаимоотношенията. Изпъкват влиятелни протекции.