Начало КЛЮКАРНИК ПРЕДИ МАЛКО ИЗЛЯЗОХА ИЗСЛЕДВАНИЯТА НА ДЕБОРА, ЛЕКАРИТЕ СЕ ХВАНАХА ЗА ГЛАВИТЕ! НЕЗАБАВНО...

ПРЕДИ МАЛКО ИЗЛЯЗОХА ИЗСЛЕДВАНИЯТА НА ДЕБОРА, ЛЕКАРИТЕ СЕ ХВАНАХА ЗА ГЛАВИТЕ! НЕЗАБАВНО Я ВКАРВАТ В

16

Фолк певицата Дебора сама се похвали, че влиза в психиатрична клиника, за да лекува проблеми с нервите и алкохола. Изпълнителката изпадна в истинска истерия, особено след като беше пребита пред блока си и това наложи незабавно лечение за нея, пише HotArena.

След участието си във формата, певицата изпадна в още по-голяма истерия. Тя не спира да плюе по продуцентите, като твърди, че са използвали нестабилното й състояние, за да я изкарат луда и алкохоличка.

„Много скоро и Биг Брадър, и всички ще разберат коя съм! Аз не се продавам за пари… както повечето за хонорара! Имам достойнство, въпреки че ме изкарахте алкохолична. Аз имах паник атаки и в брадъра те се засилиха, а те знаеха–написах го в анкетата! Това предаване се подигра с мен, моето достойнство и чест! Аз не заслужавах това! Но нищо, всеки си плаща за стореното!”, гласи настървеното изявление на певицата в социалните мрежи. Дебора сподели също така, че влиза в болница заради мъчителни паник атаки и нервен срив.

„Дано Биг Брадър спечели от това, да вкара някой при психолози и невролози! Благодаря Биг или Миг си, но ми писна да правите хората на глупаци. Всеки има слаби страни, а вие се възползвате!”, фучи още риалити брюнетката. От риалити формата по никакъв начин не отговарят на обидите на Дебора. Самите те виждат, че психическото състояние на момичето никак не е добро.