Начало КЛЮКАРНИК Ани Салич изглежда зашеметяващо след развода- събира погледи навсякъде с новата си...

Ани Салич изглежда зашеметяващо след развода- събира погледи навсякъде с новата си фугира (снимки)

21

Ани Салич грее от щастие вталена и разхубавена, видяха фотографите на „Ретро”. Новинарката от Нова телевизия изглежда като нов човек и няма помен от тъжната и закръглена жена, която будеше дори жалост до преди година.

След като окончателно се освободи от съпружеските окови, Салич е подновила живота си, а и визията си. Освен, че е драстично отслабнала, тя се радва и на чисто нов автомобил.

Новинарката е решила да замени старата си кола с по-луксозна от марката „Волво”, с която да може спокойно да обикаля както София, така и провинцията, където често обича да бяга от сивотата на града в компанията на децата си Хана и Лазар.

Колежки на Салич извадават, че през последните месеци тя е свалила два номера от дрехите си и се наложило на стилистите да подменят предишния й гардероб в телевизията.

„Ани е много доволна. От дълги години искаше да отслабне. Всички телевизионерки са слаби и хубави и това много й тежеше. Освен че минават годините, килограмите много й пречеха. Тя е едно от емблематичните лица на екрана и все казваше, че трябва да стопи излишните килца, за да може да се показва пред камера със самочувствие”, споделят нейни колеги.

Освен пред камерата, Салич вече свободно се носи и с по-модерни дрехи и в ежедневието, което не беше в неин стил преди време. Новинарката залагаше предимно на тоалети с дълги ръкави, широки и дълги блузи или рокли, които да не очертават наедрялата й фигура.

Салич от доста време се подлага на различни диети. Нейни близки твърдят, че красавицата спазвала в продължение на месеци строги режими на хранене, като най-много отслабнала с палмовата диета, при която тялото се прочиства от токсините, свалят се излишните килограми и се връща младежката визия. Тя продължава само 2 седмици, през които се пие специален швейцарски палмов сироп, съчетан с лимон и пипер.

Освен него Салич поддържала форма и с постене. Стриктно спазвала не само Великденските пости, но и Коледните. В продължение на месец водещата не хапвала никакво месо. Вместо това наблягала на ядките.

Драстичната промяна във външния вид на Салич се забелязвала вече и от мъжете покрай нея. Нейни колеги споделят, че водещата напоследък се радвала на мъжко внимание, което много й допадало.

 

Източник: За жената