Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Сега и завинаги: Нур и Ийт са пред...

В следващите епизоди на Сега и завинаги: Нур и Ийт са пред развод, гонят Елмаз от имението, а тя разбира, че е бременна

31
Сподели

В предстоящите епизоди ще видим, как Нур и Ийт попадат в капана на Иджлял. А с неволното съдействие на Керем Санджактар, почти слагат край на брака си. Иит ревнува от успеха на Нур като модел.

Тя си купува кола, което го кара да побеснее. За да я подразни й съобщава, че ще заведе Иджлял на романтична почивка, като я пита, дали ще се разведе с него, ако го направи.

Иджлял чува разговора им и е потресена, че съпругът й е женен. Майка й скрива факта, че двамата с Иит са разведени, като я заблуждава, че бракът на Иит и Нур е само религиозен. Фърат за пореден път я прикрива, като лъже съпрузите, че той е счупил ваза в коридора им.

В същото време Иджлял е още по-твърдо решена да раздели съпруга си от настоящата му половинка. Елмаз също изпада в трудно положение. Брат й Емин вижда видео от интимната среща между нея и Джахит, поради което побеснява. Той се обажда на Джахит и го вика на среща в близката гора, където се сбива с него. Междувременно Елмаз е прогонена от имението и изпада в трудна ситуация.

Джахит разбира, че любовницата му го е изнудвала за парите и отказва да плаща повече. Ийт също научава всички подробности от историята между двамата и принуждава Елмаз да му върне парите. Назан се зарича да стъжни живота на Елмаз, а след скандал между нея и Фърат, тя напуска агенцията. Хафизе е ужасно притеснена за дъщеря си, тъй като Айтюл решава да я изхвърли и от имението.

Иджлял уговаря Фърат да доведе Нур на снимки в същия хотел, в който са отседнали с Иит. Нур взима и Елмаз със себе си, а Керем също решава да ги придружи. Когато Ийт вижда съпругата си с чужд мъж, той й организира поредната сцена на ревност. Това отключва гнева на Иджлял, но тя си отмъщава, като прегръща Ийт пред очите на снимащата в този момент реклама Нур.

Керем разбира за връзката между Иит и Нур, но си съставя погрешното мнение, че двамата са любовници. Той й признава, че тя прилича изключително много на покойната му съпруга и я съветва да прекрати контактите си с младия Козан. Ийт и Нур имат пореден скандал, след като той и Иджлял ги виждат сами в ресторанта. Бившата съпруга използва този случай, за да нанесе нов удар върху съпруга си – двамата са се смутили, когато са видели нея и Ийт в ресторанта. Елмаз отказва да се храни с групата, а Фърат участва в заговора срещу Нур, така че подклажда ревността на Ийт. Иджлял се опитва да съблазни съпруга си в спалнята, но не успява. На сутринта обаче той я вижда, че рисува и е готов на всичко, за да й върне усмивката. Развълнувана, тя отново го прегръща, с което за пореден път успява да вбеси Нур. Джахит заявява, че повече няма да се поддава на изнудваческите набези на Елмаз. Съпругата му се опитва да го привлече към себе си, но не успява да пожъне успех. Айтюл обаче настоява пред Назан, че трябва да положи повече усилия, за да може да си върне мъжа. Елмаз сключва таен пакт с Иджлял, че ще й помага в заговора срещу Нур, ако й помогне да се върне на работа при Фърат, а също и да остане в имението. Назан е твърдо решена да изхвърли Елмаз от живота на съпруга си и готви план за жестоко отмъщение срещу нея.

На партито по повод края на рекламата Фърат се напива и се държи обидно с Иджлял. На следващия ден й се извинява, а тя настоява да убеди Нур и Керем да се приберат заедно в Истанбул. Междувременно двамата имат разправия за пореден път и тя не успява да му каже, че Керем знае за връзката им. Когато обаче Фърат се опитва да накара Нур да пътува заедно с мъжа си и бившата му съпруга заедно, тя сама настоява да пътува сама с Керем до Истанбул. Това провокира поредния скандал. Назан гони Елмаз от имението, а тя се опитва да се помири с Джахит. Признава му, че е тежко болна, но той отказва да й проговори. Междувременно тя научава, че е бременна и изпада в шок. Назан я вижда, че говори с Джахит и пак се нахвърля върху нея. Иджлял скрива от майка си, че е уредила оставането на Елмаз в дома им, за да може да научава тайните на Нур. Междувременно Джахит научава, че бившата му любима очаква детето му…

 

Източник: За жената