Начало КЛЮКАРНИК Гущеров най- накрая проговори за Светлана Василева

Гущеров най- накрая проговори за Светлана Василева

25
Сподели

Xpиcтиян Гyщepoв мълчeшe зa нoвaтa cи любoв Светлана Василева и шoyтo, в което тя участва. Ho изнeнaдвaщo милиoнepът пpoгoвopи зa вcичкo, кoeтo ce cлyчвa мeждy нeгo и плeймeйткaтa.

Mилиoнepът c нeтъpпeниe oчaквa нoвaтa мy любoв дa ce пpибepe вкъщи.

Oщe някoлкo дни влюбeнитe щe ca paздeлeни, cлeд кoeтo oтнoвo щe ce paдвaт нa щacтиeтo cи. Оказа се обаче, че плеймейтката не е бременна от приятеля си Християн. Това потвърдиха от обкръжението на една от най-актуалните двойки у нас. През последните дни в публичното пространство активно се разпространява мълвата, че моделката чака бебе. Тя била забелязана да си купува тест за бременност в столична аптека. И то няколко дни преди влизането й в къщата на „Биг Брадър“.

Проверка показа, че Светлана не чака наследник, поне на този етап, пише столичен всекидневник. От телевизионния екран ясно се вижда и, че моделката е доста слаба, което не се вписва във визията на бременна жена. Двамата с Гущеров вече са обсъждали възможността да имат дете, тъй като връзката им премина на далеч по-сериозен етап. Двамата се залюбиха през август, но вече живеят заедно и чертаят планове за общо бъдеще.

„Чакам я да се прибере у дома. Доволен от съм от поведението й в „Биг Брадър“ и няма от какво да се срамува. Всичко между нас е ОК и продължаваме да сме заедно“, коментирал Гущеров пред свои приятели. Очакванията бяха, че в риалити шоуто плеймейтката ще говори повече за връзката си с младия милионер, но тя показва изключително добро поведение.

Светлана получи червена точка и за това, че не пие алкохол, което я пази от възможността да си развърже езика. Християн все още не е ставал баща, макар че зад гърба си има вече един брак – с фолкпевицата Мария. Изпълнителката публично призна, че има проблеми и преди години е успяла да зачене дъщеря си едва след ин витро опити. Гущеров и чалгарката се разделиха и с това отлетя възможността двамата да оставят общи наследници след себе си. Но сега това може да му се случи със Светлана, която неведнъж призна, че е готова за сериозни стъпки в живота си и след като се е наживяла, вече иска да създаде семейство. И в лицето на Гущеров вижда подходящия човек.

 

Източник: За жената