Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за петък, 8 декември-ОВЕН Силен шанс, ТЕЛЕЦ Доста неви

Дневен хороскоп за петък, 8 декември-ОВЕН Силен шанс, ТЕЛЕЦ Доста неви

31
Сподели

Петък със сигурност ще предизвика вашето внимание. Това се дължи на реално напрежение от лично естество.

Бъдете концентрирани и не се поддавайте на провокации за да се справите.

Дневен хороскоп ОВЕН
Силен шанс
Денят е изключително подходящ за всяко начинание, ще се чувствате енергични и работоспособни. През днешния ден на милосърдието и състраданието бъдете толерантни и щедри, и избягвайте да спорите, за да не загубите от силата, с която съдбата щедро ви дарява сега. Този ден е изключително ползотворен за Овните и обещава много добра реализация на целите.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Доста неви
Възползвайте се от благоприятната енергетика днес, която сваля прегради и отваря врати. Днес бъдете щедри, но в общуването не разголвайте прекалено душата си, за да не злоупотребят с добрината ви. Понеделник носи доста напрежение и за Телците, което има два аспекта. В единия случай става въпрос за здравословна недостатъчност.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Не се колебайте
Силната и позитивна енергия на деня ще помогне да отхвърлите повече работа. С активността си през днешния светъл и чист ден ще обогатите житейския си опит, за това не е препоръчително да зачерквате връзки или перспективи. Този ден разкрива добри възможности за Близнаците.

Дневен хороскоп РАК
В подем
През днешния силен и ползотворен ден бъдете инициативни и последователни в действията си, за да постигате целите си. Съзидателен ден, през който всичко, насочено към мира, любовта, семейството и децата е полезно и градивно. Раците разполагат с чудесна възможност за парични печалби или за осъществяване на важна цел свързана с дългосрочните им намерения.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Действайте предпазливо
Изпълнени сте с положителна енергия, която ви помага да осъществите по-скоро намеренията си. През днешния ден на милосърдието и състраданието нещо хубаво и желано около вас ще повиши активността ви и даде допълнителен импулс за творческа, професионална и лична изява.

Дневен хороскоп ДЕВА
Много възможности
Започнатите нови задачи през днешния ден повишават възможностите ви да се развивате професионално, интелектуално, творчески и духовно. С любов и търпение се отнесете към всичко, което изисква вниманието ви. Понеделник предоставя на Девите чудесни възможности за постигани на пълен успех в делата, с които са се заели.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Ярък шанс
Както подхожда на реалисти като вас, оценете положителната страна на случващото се в живота ви. Макар и натоварени с повече ангажименти и отговорности, ще съумеете да запазите доброто си отношение и приветливо излъчване, за което ще бъдете приветствани от Съдбата. Силната логична мисъл на Везните чудесно са съчетава с изразителен късмет.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
В началото на прогрес
Денят е изпълнен с положителни послания, ще се чувствате енергични и ще отхвърляте работата си с лекота. С висок дух, състрадателни и добри, ще гледате напред, издигайки се над дребнавото и пошлото. Скорпионите навлизат в четири месечен период на пълнота, добро настроение, финансов успех и пълноценна лично реализация.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Чудесна възможност
Денят е подходящ за работа върху нови проекти и начало на всякакви занимания. Петък ще ви донесе придобивки от различен характер, най-важно е да останете обичащи, търпеливи и състрадателни. Като изключим прибързването, което от време на време се превръща в продължителна тенденция при Стрелците.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Изразително отношение
С различна по вид дейност, нови начинания и изчистване на сметки много от вас ще запълват времето си сега. Денят е подходящ за начинания, свързани както с професионалната ви реализация, така и с всичко, което е насочено към вас, дома и семейството. Според звездните обстоятелства, предимството на Козирозите е изразително.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Благоприятен ден
Професионални занимания и решаване на битови въпроси са измежду ангажиментите, на които ще отделите повече внимaние днес. Като хора реалисти сте наясно, че нещата не могат да се променят отведнъж. От гладна точка на това, че Водолеите притежават доста силен късмет в петък, денят се оказва твърде благоприятен за реализацията на целите им.

Дневен хороскоп РИБИ
Не внимавате
Бъдете смели и дръзки, общителни и отдадени на заниманията си, днес всичко ще ви се отдава с повече лекота, а постигнатото ще ви носи доволство. Житейският опит ви мотивира да работите, за да промените нещата, които ви пречат да живеете пълноценно и спокойно.