Начало КЛЮКАРНИК Ето какво каза бившата жена за Джино и всички обвинения на Динко!

Ето какво каза бившата жена за Джино и всички обвинения на Динко!

36

Победителят от “ ВИП Брадър 2015″ Джино Бианкалана изобличи ловеца на мигранти Динко в грозни лъжи.

Двамата съквартиранти на няколко пъти влизат в пререкания в къщата в Нови хан, а при последното ямболията заяви, че бизнесменът е откраднал 100 000 лева от бившата си съпруга Дейна Бианкалана, а освен това й е посягал.

 

Скандалните твърдения вбесиха Джино , който помоли Големия брат да получи правото да се обади на бившата си съпруга, за да излезе истината наяве.

В телефонен разговор, който имаха възможност да чуят всички съквартиранти, Дейна потвърди категорично думите на победителя от „ВИП Брадър“ 2015.

 

Въпреки категоричните твърдения на американката, в къщата не останаха убедени, че двамата с Джино казват истината. Част от съквартирантите дори упрекнаха победителя във „ВИП Брадър 2015“, че той е започнал и прекъснал разговора и не е оставил на Динко също да разговаря с Дейна.

Появилото се съмнение сред ВИП звездите бързо обаче беше разсеяно от Големия брат. Той пусна видео разговор, записан по-рано, с участието на бившата съпруга на Джино.

„Джино никога не ми е посягал. Нито той, нито някой от семейството му ми дължи пари. Мога да кажа, че по-скоро ми той ми е помагал. Дори след като се разделихме, той ми подари кола за рождения ми ден. Винаги ми е организирал пищни тържества. Обичам го“, категорично заявява Дейна в разговора си с човек от екипа на „Биг Брадър“.

„Съжалявам, че съм общувала с човек като Динко. Той каза и направи много грозни неща. Каза много лъжи и не искам повече да го срещам в живота си“, завършва бившата съпруга на бизнесмена.

 

Източник: За жената