Начало ВЕСТИ Каква трансформация-Ето момиченцето като щастлива булка!

Каква трансформация-Ето момиченцето като щастлива булка!

35
Сподели

Коди Хол от Великобритания е родена с хемангиом – доброкачествен тумор, който деформира лявата страна на лицето.

Британски лекари съобщили на родителите на момичето, че не могат да направят нищо до шестгодишната й възраст, но майката на Коди не могла да остави дъщеря си без помощ, пише life.ru.

Жената привлече вниманието на медиите и с помощта на читателите събра повече от 200 хил. британски лири. Тези пари са повече от достатъчно, за да платят за иновативно лечение в САЩ.

Първата операция „Коди“ е била извършена за една година, а през следващите четиринадесет години момичето е претърпяло още осемнадесет хирургични интервенции, включително корекция на носа, кожна трансплантация, корекция на лицето и корекция на зрението.   „Когато започнах да уча в гимназията, често ми се задаваха въпроси за външния ми вид и хората на улицата ме гледаха. Това внимание бе много разочароващо за мен“, добавя тя.

Лекарите промениха външния й вид и сега не е нужно да се срамува от лицето си. На 17-годишна възраст Коди се срещна с бъдещия си съпруг Люис. Младите хора се срещаха осем години, а миналата седмица се състоя сватбата им.

„Беше емоционален ден, дори плачех, когато видях Люис на олтара, но това бяха сълзи от радост“, казва тя. Сега Коди е наистина щастлива. Момичето се надява, че нейният пример ще покаже на хората, че, без значение как започва историята на човека, той има право на щастие. „Просто искам да покажа на хората, че дори историите на ужасите имат щастлив край“, добавя тя.

 

Източник: За жената