Начало ЗДРАВЕ Пийте този сок след всяко хранене и ще се стопите без глад....

Пийте този сок след всяко хранене и ще се стопите без глад. Той ще изгори погълнатите калории и ще направи метаболизма ви нечовешки

16

Грейпфрутът е богат на антиоксиданти и е известен със своите силни антибактериални свойства. Този цитрусов плод е извънредно полезен за здравето, благодарение на високото си съдържание на витамини A, B, C, D, Е и минерали, включително калций, фосфор, магнезий, манган, цинк, мед и желязо.

Ето как да приготвите тази магическа напитка за здраве и красота …Необходими продукти: 1 голям грейпфрут (зрял) 1 супена лъжица натурален пчелен медНачин на приготвяне: Срежете грейпфрута на половина и премахнете ципите с помощта на лъжица.

Бихте могли преди това да го поставите в хладилник за да стане по-вкусен. Смесете изчистения от ципите плод с меда, поставете в блендер и разбърквайте докато не получите хубава и гладка текстура. Разнообразието от полезни компоненти в тази магическа напитка ще защити здравето ви. Пектинът и ликопенът са извънредно важни. Пектинът стимулира изхвърлянето на излишния холестерол. С яденето на един грейпфрут на ден може да се намали лошия холестерол до 15.5% и триглицеридите с 27 %. Пектинът освен това понижава нивата на инсулина и регулира метаболизма. Ликопенът премахва токсините и опасните вещества от тялото. Пийте по няколко глътки от тази напитка след обяда си, като винаги изчаквайте да минат 20 минути след яденето преди да я изпиете. Тя ще изгори около половината от калориите, които сте приели по време на обяда. Тази напитка е доказано ефективна при лечението на хипертония и сърдечно-съдови заболявания.

 

Източник: За жената