Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода от 11 до 17 декември- ВЕЗНИ Финансов и...

Седмичен хороскоп за периода от 11 до 17 декември- ВЕЗНИ Финансов и административен успех, СТРЕЛЕЦ Личен, делови, финансов успех

24

За Овните периодът е идеален за развитие, а Телците ще демонстрират сериозна активност. При Близнаците „комплектът нервиблагополучие” е ясно доловим.

При Раците, както и при Лъвовете, възможностите за удовлетворителна реализация са отлично изразени, а за Девите активността ще е въплъщение на успеха.

Везните регистрират парични и административни успехи, а при Скорпионите нараства социалната устойчивост. Стрелците жънат успехи, а проблемите при  Козирозите осезателно намаляват. Водолеите да повишат вниманието, а Рибите да не намаляват темпото.

Седмичен хороскоп ОВЕН Успешен етап Денят е подходящ за начало на дела, бизнес и занимания, които сте обмислили добре. Представителите на Овен следва сериозно да се мобилизират за реализацията на целите си, и да действат с удвоена енергия. Периодът ще е ярко плодотворен за целите ви. В бизнеса и професионалната реализация ще достигнете значителен успех. Такъв  всъщност ще осъществите във всички направления на активността си. Петък  носи успех и силен късмет. Уикендът е слаб за делова дейност. Делниците ще са успешни, но и изключително нервни за мнозина.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ  Изразителна активност Ще се наложи да предприемете стъпки в посока промяна на досегашния курс. Активността на Телците в деловите среди и в сферите, които предоставят възможности за печалби ще е изразителна през периода, което на настоящия етап явно ще е достатъчно, за да удовлетворите материалните си потребности. Сполуката ще се дължи на партньорства, съдружия и административна подкрепа. В петък действате стабилно и успешно. Уикендът е по-нестабилен. Делниците се разгръщат благополучно. Повече напрежение в сряда и четвъртък.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ Нерви, но благополучие С интересни занимания ще запълните деня си. С Целеустремени за реализацията на целите си, Близнаците ще действат решително, като за част от представителите на знака е видимо, че едва ли ще им е чуждо да демонстрират привързаността си към агресивността. Последната обаче не носи облаги. На такива биха зарадвали онези от зодията, които твърдо са решили да водят преговори по интересуващи ги цели. Най-тежкият и напрегнат ден се оказва понеделник. Другите – макар нервни, са благополучни.

Седмичен хороскоп РАК Подчертани възможности за успех Желаете нещо много силно, мечтаете, а мечтата ви все се изплъзва. Предимството на Раците е характерно през предстоящото седемдневие. Дефиницията е валидна в личен и делови план, като за реализацията на практическите си цели определено следва да сте по-значително раздвижени в съответните сфери. Сполуката в обществените среди и при осъществяване на финансови цели ще е изразителна. Като изключим силно нервните понеделник и вторник, другите делници и почивните дни са напълно благополучни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ Много добър период Изключително благоприятен и ползотворен период за реализация на личните цели. Трябва да се допълни, че и шансът ви за осъществяване на делови намерения чрез административна подкрепа никак не е слаб. Сега е време за укрепване и стабилизация в битов план и в бизнеса. Необходимостта от ярка активност е заложена като принципно изискване към всички. Петък носи късмет и надеждност. Всички следващи дни ще са достатъчно напрегнати. Внимавайте!

Седмичен хороскоп ДЕВА  Активността е задача номер едно Добрите външни възможности, които периодът предоставя на Девите, ще бъдат съвършено оползотворени от родените в знака само при наличието на изразителна активност. Осезателна наивност се долавя в опитите на някои да надхитрят съдбата. Няма да се получи, и затова просто не си губете времето. Напрегнат, но успешен ще е петък. Уикендът е доста нервен и тежък. Много напрегнати, макар и със сполука, се оказват и следващите делници от периода.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ Финансов и административен успех При вас не може да се говори за по-особено развитие през седмицата, но е факт, че мнозина ще действат успешно по целите си чрез подкрепата на силна административна единица. Реализацията на финансови цели и решаването на въпроси зависещи от обществените ви възможности, са теми, върху които коментарът просто е излишен. Владейте емоциите! Силно напрегнати са уикендът и понеделник. Проблеми има и през останалите, но са отстраними.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН Социалната ви устойчивост нараства Предстоящото седемдневие е особено продуктивна в делови аспект. Уеднаквени са възможностите на онези, които възнамеряват да сменят работата си, да се прехвърлят на по-високоплатено място, или просто след дълга безработица да започнат работа. Периодът е силен за парични печалби, за провеждане на сделки, преговори, и за успешно полагане на изпити. Пазете се от измами. Трудите дни са неделя и понеделник. Останалите са напрегнати, но успешни.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ Личен, делови, финансов успех Новият седмичен период определено може да се нарече слънчев за Стрелците, защото разкрива много добри възможности за реализация на лични, делови или финансови цели. Околните обстоятелства не са особено благоприятни, защото са доста нестабилни и изпълнени с лицемерие, но разчитайте на собствените си възможности. Петък е напрегнат, но не е лош. Събота е успешна, а неделя и понеделник ще са трудни. През следващите дни влиянието е смесено.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ Проблемите осезателно намаляват Все още има останало напрежение от последните две седмици, а и не малко недоволство у Козирозите от околните, но налягането намалява, а предстоящото седемдневие блести с чдесни възможности за финансова реализация в службата и бизнеса, за сполука чрез администрация и в обществените среди. Петък е чудесен. Събота е напрегната, а неделя е добра. През делниците действайте внимателно. Предоставят добри възможности, но ще са много напрегнати.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Периодът е добър, но внимавайте Този седмичен период може да се определи като положителен за реализацията ви. Ще действате мощно и конкурентно, но владейте емоциите си. Периодът е чудесен за реализация на цели, за които сте решили, че е настъпило времето за конкретни дела. много изразителен ще е успехът ви в обществените среди, без дя се подценява постигнатото и в други сфери. По принцип обаче, дните от периода ще са много напрегнати. Избягвайте кавгите и се владейте.

Седмичен хороскоп РИБИ  Поддържайте високо темпо Настроението на мнозина от Рибите ще е по-негативно през периода поради множеството клюки, които ще чуят за себе си. Тези неприятни ситуации едва ли ще потиснат енергията ви за реализация на деловите задачи, която през тези дни ще е ярко позитивна и ще формира осезателно успеха ви. повече напрежение се очертава в петък и особено в понеделник. Останалите дни ще ви радват със сполука, но не бива да намалявате темпа на деловата си изява

 

Източник: За жената