Начало ЗА ДОМА След като научите тези 11 трикове, ще ги използвате всеки ден! По...

След като научите тези 11 трикове, ще ги използвате всеки ден! По мое мнение, отлично

22
Сподели

Никой не харесва скучните домашни задължения. Ежедневната рутина за усърдната домакиня е толкова изморителна! Но всичко се променя, ако знаете триковете за боравене с определени предмети и средства за почистване …

Тези полезни трикове са за вас. Надявам се, че ще ги запомните навреме и се радвайте на тяхната ефективност!

Трикове, които улесняват живота ви

Един лесен начин да се отървете от прах и трохи между клавишите на клавиатурата : ще помогнат конвенционалните стикери! Винаги правя това …

Ако велкрото е мръсно , използвайте стара четка за зъби, за да го почистите. Преместете четката в същата посока по паралелните редове. Ще получите всички боклуци, които развалят вида на велкрото и не го оставят да се закрепва!

За да удължите живота на вашата бръсначка , след употреба я поставете във водка! Това ще увеличи живота на бръснача – няма да бъде толкова тъп. В допълнение, това е отличен метод за дезинфекция.

Ако сте забравили да вземете салфетка в джоба си, това ще пострада по време на измиването. Отстранете гадните хартиени пелети, които ще помогнат на аспирина! Добавете няколко таблетки във водата, накиснете дрехите в това решение – идеалният резултат!

Ако търсите малко нещо на пода, например контактни лещи или парче стъкло, поставете найлонови чорапогащи върху дюзата на прахосмукачката.

За да наточите тъпите ножици , използвайте стъклен буркан. Ножично стъкло с лек натиск – острието на ножовете веднага се заточва!

Почиствайте кожата и всяка друга торба от неприятни миризми ще помогне содата! Поставете чорап със суха сода в чантата и я оставете за една нощ.

Ето как можете да излеете вода в кофата, ако нямате маркуч под ръка!

За да запазите или допълните гърнетата, използвайте смес от кафе и вода за вода . Съберете смляното кафе, както обикновено, с вода в съотношение 1: 1. Безценен тор!

Ако плодови мухи са били засадени в кухнята , не бързайте да се отчайвате! Разбъркайте 30 ml водка, 3-4 капки течност за измиване на съдове и 400 ml вода. Отнасяйте тази смес с местообитанието на насекомите и те бързо ще изчезнат.

Страхотна идея – да почистите обувки със стари чорапогащи. Особено добър трик работи с велурените обувки! Избършете любимата си двойка с чорапогащник и веднага ще видите разликата.

Ако сте харесали тези жилетки за всички случаи , покажете ги на вашите приятели!