Начало КЛЮКАРНИК ГЕРИ НИКОЛ ТРЪГНА С МНОГО ИЗВЕСТЕН И ВЪЗРАСТЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК! ЕТО СНИМКИ,...

ГЕРИ НИКОЛ ТРЪГНА С МНОГО ИЗВЕСТЕН И ВЪЗРАСТЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК! ЕТО СНИМКИ, ВИЖТЕ КОЙ Е ТОЙ!

25
Сподели

Гери-Никол си улови гадже политик, певицата се фука с богат улов на чичко от ДПС

След като Гери-Никол публично призна, че тръгва да лови  гаджета на мушката й попадна  доста голям улов.

Интересна снимка разкрива, че 19 годишната певица е в прегръдките на бая по-възрастния от нея депесар Ерджан Ебатин. Кадъра е правен навръх Никулден, именния ден на девойката.

Тази опасна близост, която демонстрират певицата и политика никак не е случайна. Възрастният мъж  освен, че е ценен партиен кадър въртял бизнес за милиони с расови кучета. Имал развъдник за елитната порода кавказки овчарки. От които изкарвал завидни доходи.

Кучетата били търгувани на богати шейхове и милионери. Които давали колосални суми да притежават породата. Естествено напористата млада варненка е наясно от къде грее слънцето и не се притеснява, че Ебатин с много по-възрастен от нея, предават от hotarena.net.

Според запознати Гери-Никол все още не се е сдобила с подарък кученце. Но като нищо политикът я е очаровал с някой друг трик и чалъм. Тъй като на снимката ясно се вижда, че са си близки, пише разкрития.ком.

Ерджан Ебатин сам се хвали с апетитната си приятелка. Той пусна кадъра в социалната мрежа и написа, че разбива всички със скандалното фото.

Естествено, не закъсняха и негативните коментари. Феновете са потресени от голямата възрастова разлика.  Политикът обаче започна да обяснява, че с Гери-Никол се познават от 20 години и са само приятели.

Да, бе от 20 години се познават, негодуват хората. Та Гери е само на 19. Значи се знаят от преди тя да се роди, коментират провокативното фото почитателите на певицата./bradva.bg