Начало КЛЮКАРНИК Мария с луксозна придобивка, струваща цяло състояние!

Мария с луксозна придобивка, струваща цяло състояние!

23
Сподели

Очевидно финансовите затруднения, които Мария имаше след раздялата с Християн Гущеров , вече са останали в миналото. Пайнерката не пропуска възможността да се поглези с маркови дрехи и други луксозни придобивки, видяха репортери на „България днес“.

Пайнерката беше засечена от тях в един от най-скъпите столични бутици.

Певицата излезе от там усмихната до уши и с няколко големи плика. Служителка на бутика й помогна да прибере в автомобила си своите нови покупки. Силно впечатление направи новата кола на Мария.

След раздялата с Гущеров, тя снеми не само цвета на косата, но и автомобила. Изпълнителката фучи из столичните булеварди с луксозен Мерцедес.

Справките показват, че подобен модел струва 150 000 лв втора употреба. Цените на чисто новите возила от този клас започват от 200 000 лв.

След като Мария си позволява подобен лукс, видимо финансовите проблеми след развода са останали в миналото. Певицата сподели във ВИП Брадър, че е преживяла същински кошмар след раздялата с милионера.

Напуснала дома му със 100 лв в себе си. След като заряза кариерата си заради него, певицата е имала финансови затруднения в първите месеци след раздялата.

Тя не скри, че най-много се е притеснявала за това, че няма пари да плати таксата в училището на Марая.

За мъжете в живота си Мария казва, че те са преходен момент. Единственото, което я интересува и може да я трогне, е дъщеря й Марая. Певицата не крие, че се е посветила изцяло на наследницата си е готова на всичко за нея.

Загадка остава кой е мъжът до звездата в момента. Клюките я свързват с младеж на 20 години на име Борис. Според мълвата младокът завъртял главата на пайнерката. Слуховете я свързват и с един от най-влиятелните старозагорски бизнесмени, пише „България днес“.