Начало ВЕСТИ НОВ ТОТАЛЕН ОБРАТ С УБИЙСТВОТО НА НИКОЛАЙ! ВИЖТЕ САМО КАКВО РАЗКРИХА ПРЕДИ...

НОВ ТОТАЛЕН ОБРАТ С УБИЙСТВОТО НА НИКОЛАЙ! ВИЖТЕ САМО КАКВО РАЗКРИХА ПРЕДИ МАЛКО ЗА АНИТА МЕЙЗЕР!

17

Магистратите са убедени, че Анита Мейзер е надценила обстоятелствата и физическата издръжливост на Николай Димов

Магистратите са категорични, че Анита Мейзер е убила Николай Димов. Но въпреки това има нещо, което не позволява съдебният процес да влезе в нормалния си ход и варненката да получи адекватна присъда.

Разследващите са категорични, че това което спъва процеса, е необоснованата увереност на обвиняемата, че смъртта няма да настъпи, въпреки че тя е стегнала до краен предел свинските опашки.

Самонадеяната силиконка е подценила не само физическата сила на любимия си, но и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта му.

И тази Коледа Анита Мейзер ще прекара в затвора. Вече 17-и месец тя е зад решетките. Тя получи присъда от 4 години и половина за непредумишлено убийство и предлагане на подкуп на униформен.

Разследващите са категорични, че във фаталната нощ в жилището на Анита Мейзер не е имало трети човек – двамата с покойния Николай Димов са били сами в апартамента.

Варненката е била убедена, че любимият й ще преодолее изпитанието благодарение на физическата си мощ и затова тя е стегнала свинските опашки, категорични са разследващите.

Под внимание са взети и резултатите от посмъртното освидетелстване на Николай Димов. Според психолозите, той е имал поведение, типични за мутра. ю

Като човек, който е живял в годините на прехода, покойният културист е възприел модела на мутренското поведение. Той дори е бил гард на лица от ъндърграунда, защото по този начин се е чувствал значим.

Психолозите тълкуват и значението на татуировката, която Николай Димов е направил в последния ден от живота си. Той е татуирал върху тялото си образ на Исус Христос. Това според експертите означава надценяване на собствените възможности. Магистратите не подценяват и тези факти, пише „България днес“.