Начало КЛЮКАРНИК Скандалът с новата Мис България Тамара Георгиева се задълбочи: Ето кого обвинява...

Скандалът с новата Мис България Тамара Георгиева се задълбочи: Ето кого обвинява и ще съди Ирина Папазова

22

Скандалът с новата „ Мис България “ Тамара Георгиева става по-сериозен. Организаторката на престижния конкурс Ирина Папазова сподели намеренията си.

Модната шефка възнамерява да заведе дело за уронване на престижа на събитието. Тя сподели, че ще заведе 4 дела срещу физически лица и две дела срещу юридически лица.

В списъка с „виновниците“ е и фотографът на конкурса Валери Захов . Ирина Папазова, както и Тамара Георгиева обвиняват него за скандалните фотоси. Двете дами са категорично, че той е искал да ги компрометира и е обработил снимките.

Валери Захов коментира ситуацията и заяви, че желанието му не е било да компрометира някого. Той заяви, че малко след конкурса е публикувал няколко снимките на новата миска, без те да са обработвани и намира това за напълно естествено.

Той допълни, че Тамара Георгиева е била сред малкото участнички с перфектно тяло. Фотографът заяви, че това е конкурс за красота и все пак победителката трябва да изглежда добре и в лице, тъй като няма да се снима без дрехи.

Той категорично опроверга твърденията, че снимките са били обработени и целта му е била да компрометира новата „Мис България“.

Захов разкри, че дори е спрял колегите си, които настоявали да снимат миската с многоъгълен обектив. Той допълни, че въпросният обект изкривява изключително много.

Ирина Папазова е взела на мушката и отбора на журито, който твърди, че не е дал гласа си за Тамара Георгиева. Сред тях са Габриела Кирова, Иво Танев, Марина Войкова, Антония Петрова и Наталия Гуркова.

 

Източник: За жената