Начало ЗА ДОМА Винаги имайте най-доброто пране – използвайте тази тайна съставка

Винаги имайте най-доброто пране – използвайте тази тайна съставка

34
Сподели

Прането на дрехи обикновено не е нещо, което ни харесва, но разбира се, че трябва да го правим.

 

Със сигурност няма нищо по-лошо от упоритите петна, които просто не искат да бъдат отстранени от дрехите, без значение колко пъти сме опитали.

 

С този евтин и лесен начин, той значително ще улесни работата, защото не само ще се отървете от петната, но дрехите ви ще бъдат, както когато сте ги купили. За това ще ви трябва само бяла, оцетна киселина.

По-долу ще разкрием няколко начина, по които можете да използвате оцета и дрехите ви винаги ще бъдат винаги свежи и чисти като първия път.

АЛКОХОЛИНОВАТА КИСЕЛИНА, КАТО ОМЕКОТИТЕЛ

Алкохолната киселина действително има същия ефект като омекотител. Вместо омекотител, сложете бял оцет, за да получите още по-меки дрехи с този екологично омекотител.

ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНА ОТ ПОТ

Киселината ще ви помогне да се отървете от грозните места на пот или дезодорант, особено от бели дрехи.

Оцетът повишава мощността на вашия препарат, и всичко, което трябва да направите е да поставите половин чаша (около 50 мл оцет) в дрехите преди пране  и така ще увеличите силата на препарата и ще запазите цвета.

НАМАЛЯВАНЕ НА ПЕТНАТА ОТ ПРЕПАРАТИ

Половин чаша оцет също така ефективно ще намали утайката от препарата на дрехите ви, защото това е точно увреждането на кожата ви.

ОТСТРАНЕНИ ТВЪРДИ ПЕТНА

Ако дрехите имате няколко петна, които не можете да изперете, потопете във вряща вода с половин чаша оцет, оставя се зе една нощ и след това измийте както обикновено.

 

Източник: За жената