Начало КЛЮКАРНИК Ето кой гласят да спечели „Х Фактор“! А кой е вашият фаворит?

Ето кой гласят да спечели „Х Фактор“! А кой е вашият фаворит?

13
Сподели

Саня Армутлиева гласи Йоана от Монтана за победител в „Х Фактор“ тази година. 21-годишното момиче вече имало готов договор с фирмата на съдийката „Вирджиния рекърдс“, който само чакал да бъде подписан.

Само за два месеца от появяването си на кастингите във формата досега, Йоана е успяла да събере фен клуб от 8000 души.

Групите от почитатели на всички останали участници едва стигат 4000-4500, докато хората, които харесват момичето от Северозапада, всяка седмица набъбват с около 1000. Това е само официалната цифра, която не отчита броя на зрителите, гласуващи за Йоана, без да са в нейния фен клуб. Именно затова се смята, че тя е с най-големи шансове за победа във формата, въпреки че в него има участници, които технически пеят по-добре, пише седмичник.

Продуцентът Магърдич Халваджиян често повтаря, че в „Х Фактор“ един глас не е достатъчен, а е необходимо характер и най-вече харизма, за да изкласиш до финал и победа. Точно харизмата на Йоана Димитрова помита всички нейни конкуренти за първото място. Иначе тя до момента няма кой знае какви музикални изяви зад гърба си. На старта на шоуто сподели, че е повече танцьорка отколкото певица, а хляба си изкарва с продажба на дрехи в онлайн магазин.

За момента единствените конкурентки на момичето от Монтана, които биха могли да й оспорят победата, са гордостта на Пловдив – четирите девойки от „4 magic”. Те обаче имат много по-малко фенове в сравнение с Йоана.