Начало КЛЮКАРНИК Кои са свободните принцове-ергени, за които мечтаят всички жени, за да си...

Кои са свободните принцове-ергени, за които мечтаят всички жени, за да си уредят живота (снимки)

20
Сподели

Мъж, който да издържа на безумните харчове на Николета Лозанова , в България вече едва ли се намери. Но затова пък по света все още има необвързани принцове, при които плеймейтката може да се пробва.

Така хем ще си подсигури живот в злато и диаманти, хем ще си живее в чужбина и ще си реши проблема с хейта у нас.

Хари – един от най-желаните ергени сред принцовете вече е в клуба на официално сгодените, но от Дубай до Белгия има принцове, чиито сърца са свободни. Ето част от тях:

Принц Хамдан от Дубай

Принц Хамдан е на 35 години. Той е известен с любовта си към пътешествията, скачането с парашут и колоезденето. Освен това той е поет, а неговото творчество се радва на много почитатели. Той се гордее с близо шест милиона последователи в „Инстаграм“.

Принц Хюсеин от Йордания

23-годишният Принц Хюсеин е известен като разбивач на сърца със синя кръв. Той е най-голямото дете на крал Абдула II и кралица Рания и съответно е престолонаследник. Хюсеин е получил образованието си в Кралската военна академия във Великобритания, където са учили принцовете Уилям и Хари.

 

Принц Матин от Бруней

Семейството на 26-годишният Принц Матин от Бруней притежава авоари в размер на 20 милиарда долара. Той е четвъртият син на султан Хасанал Болкиа и шести по ред кандидат за брунейския престол. Завършва Лондонския университет през 2016 г. с магистърска степен по международни науки и дипломация. Обича конната езда, котките и вкусната храна.

 

Принц Йоахим от Белгия

25-годишният принц Йоахим от Белгия е деветият кандидат за белгийския престол. Учил е в Англия и Италия, завършил е международна икономика, мениджмънт и финанси.

Принц Йоахим от Белгия Сега е офицер в белгийския флот.

 

 

Принц Константин Алексиос от Гърция и Дания

 

Принц Константин Алексиос е на 19 години. В „Инстаграм“ демонстрира пищен начин на живот и се радва на близо 30 000 последователи.

 

Принц Филипос Гръцки

 

31-годишният принц Филипос завършва университета в Джорджтаун през 2008 г. Неговата титла е по-скоро представителна, тъй като гръцката монархия е премахната през 1973 г.,пише „Дарик“.