Начало КЛЮКАРНИК С тези снимки Преслава определено накара всички да се замислят дали е...

С тези снимки Преслава определено накара всички да се замислят дали е бременна? Какво мислите? (снимки)

22

Преслава май действително е бременна, въпреки че още преди месец изрично отрече мълвата. Колежка на звезда №1 на фолка издаде пред „Уикенд”, че било публична тайна в „Пайнер”, че тя чака дете.

Клюката разпространил режисьора и певец Люси, а самата Преслава признала пред някои от най-близките си колежки, че е в трепетно очакване на щастливото събитие. „Тя е в самото начало на бременността си. В момента е в края на втория месец.

Терминът й е на 26 май. Преси е много щастлива, но е и притеснена да не се случи нещо лошо. От суеверие и страх е предприела тактиката да отрича, когато я питат. Ще потвърди официално в края на февруари”, издаде я певица от „Пайнер”. По подобен начин постъпи и Деси Слава, която цели 4 месеца не признаваше за чаканото дете.

Тези дни Преслава за пореден път отрече да е бременна от приятеля си Пламен Лазаров. Хитовата певица опроверга слуха три пъти през последните два-три месеца. „Не е бременна Преслава.

Тя, Преслава, през всичките години беше бременна по 10 пъти по медиите. Всяка година по 10 пъти бях бременна”, сподели леко изнервена изпълнителката на „Не се изтриваш” зад кулисите на концерта по случай рождения ден на тв „Планета”.

Поредното опровержение на Преслава не успя да пребори слуховете. Безсилен се оказа и аргументът й, че е понапълняла, понеже приятелят й готви доста вкусно. В бранша продължава да се говори, че добричлийката е в началото на бременността си и от суеверие не искала да сподели благата вест. Както винаги, Преслава посреща с широка усмивка поредната дискусия по свой адрес. Сред причините за доброто й настроение, разбира се, е любовта, на която се радва вече няколко месеца. „Приказката да не свършва!”, лаконична бе певицата при последната си медийна изява, в която стана дума за щастието й. Преслава е съгласна, че това е една от най-щастливите й години както в професионален, така и в личен план. Добричлийката обаче не обича да си дава оценки и скромно обобщава: „Имах късмета да попадна на хубави песни, имах късмета да намеря любовта. Това е! Дай Боже, все така да ми е хубаво на душата”.

 

Източник: За жената