Начало КЛЮКАРНИК Динко му се стори песен! Най-актуална кулинарна звезда закопа Джино след победата...

Динко му се стори песен! Най-актуална кулинарна звезда закопа Джино след победата с това разкритие! Ето от къде са парите, та той е

34

36-годишният емигрант от Чикаго Джино Бианкалана, който снощи спечели „Биг Брадър Most Wanted“, проговори за обвиненията, че е жиголо. Ударът под кръста му бе нанесен от безкомпромисната готвачка Мариела Нордел.

По време на едни от номинациите, победителката от „Мастър Шеф“ извади цяла торба мотиви, с които обясни неприязънта си към Бианкалана. Тя подчерта, че повечето връзки на контузения Бианкалана са с по-възрастни и състоятелни жени, а това било основното занимание на мъжете поставени под общ знаменател с названието „жиголо“.

„За тези свои думи Мариела в последствие ми се извини. Не отричам, че съм бил с по-големи от мен жени, но това не ме прави жиголо“, коментира Джино в студиото на „На кафе“ тази сутрин. Подобни комбинации между по-възрастни жени и по-млади мъже са често срещани в днешно време.

Победителят в „Биг Брадър“ обясни, че се е чувствал много по-добре сред съквартирантите от ВИП-сезона през 2015 г. „В предишния сезон имаше много по-възпитани хора, много по-различно беше нивото. Сега не беше моята компания, не се чувствах добре. Знаех, че всички са лицемери. Исках да бъда с други хора на рождения си ден, затова и бях тъжен тогава“, призна Джино.

Разочарован е и от плеймейтката Светлана Василева, с която бяха съквартиранти и във „ВИП Брадър“, и зад чийто гръб той стоеше в този формат. „Тя се обърна срещу мен, доста разочарован съм. Не дойде да ме поздрави, сигурно си има причина“, каза Бианкалана, пише Пик.

Той коментира и компроматната война, която започна от Динко Вълев и бе продължена с обаждания от Чикаго. „Нямам никакво намерение да се оправдавам. Има си адвокати, тези, което ме наплюха и направиха опит да ме смачкат, ще си взема мерки, друго не искам за коментирам по съвет на моите адвокати. Динко? Отдавна се говореше, че е имал отношения с бившата ми жена Дейна. Аз се видях с него на морето. Той се хвалеше с това, че е бил с моята бивша, с моето минало. През цялото време си го мереше с мен.  Явно се комплексира момчето, винаги се състезаваше с мен. Аз направя нещо, той направи същото. Аз не влязох в това шоу, за да споря с всеки, да влизам в конфликти. Бях в тъмен период в моя живот, просто исках да ми се случат нищо различно, други емоции“, каза Джино.

Коментаторите в студиото го попитаха и защо не се представя с българското си име Георги Ташев, а е заменил фамалията си с тази на бившата си съпруга. Джино обясни, че никога не се е срамувал от името си и че в българската му лична карта е записан Георги Ташев.

„Никога не бих си сменил името. Джино ми е прякор. В американския паспорт съм Бианкалана, тъй като преди готини в Щатите беше много трудно, ако си българин“, разясни любимата риалити звезда на България.