Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за сряда, 13 декември-РИБИ Силен напредък ВОДОЛЕЙ Късметът...

Дневен хороскоп за сряда, 13 декември-РИБИ Силен напредък ВОДОЛЕЙ Късметът е с вас КОЗИРОГ Бизнес напредък

20
Сподели

Сряда ще зареди цялото ви същество със сериозен емоционален заряд. Това ще ви накара да действате мотивирано, дори ще помогнете на околните да влезнат във вашия ритъм! Действайте сега!

Дневен хороскоп ОВЕН
Не показвайте емоции
Днес успявате да се сработите отлично с хората около себе си и заедно да постигнете значителен професионален напредък.

Сряда със сигурност ще бъде доста успешна. Денят предразполага към благоприятни условия за остществяване на контакти, за в сферата на деловите или личните ви намерения. За значителен процент от представителите на Овните, денят е твърде емоционални, а директните реакции както обикновено предизвикват някой конфликтни моменти.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Леко напрежение
Настроени сте положително и нищо не е в състояние да развали доброто ви настроение. Денят е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева ви през тази сряда. Последния работен ден от седмицата ще ви позволи да отминете този факт без внимание и излишни нерви. Опитайте максимално бързо да се концентрирате върху по-важни дела и ще постигнете желаните резултати за деня.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Неуспешни действия
Ще продължите да отстоявате интересите си, настоявайки за по-високо място в йерархията на управление във фирмата или на друго място. Със сигурност денят ще бъде благоприятен за повечето от Близнаците. Както винаги всяко правило си има изключения. Последните се свързват с деловите среди, където не се изключват остри противоречия с потенцялни бъдещи партньори. Резултатът от които едва ли ще е благополучен и във ваша полза.

Дневен хороскоп РАК
Полезни контакти
Добронамереното ви отношение към света и в частност към хората около вас е израз на постигнатата ви вътрешна хармония. Денят определено ще бъде изпитание за представителите на Раците. Въпреки това сряда ще ви даде отлична възможност за добри реализации и засилване на финансовите показатели. Ако оставим настрани някой лични проблеми, пансът за ефективност през последния работен ден е доста сериозен.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Не спорете с околните
Пред вас се очертават много служебни ангажименти, но и добри възможности за подобряване на материалното ви състояние. Сряда е доста благоприятна за реализиране на поставените пред вас цели. Денят обещава добри възможности за постижения, едновременно с това ще възникнат и добри възможности за финансов успех. Дразги и вътрешно напрежение няма да липсват, но това определено няма да ви попречи в перспектива.

Дневен хороскоп ДЕВА
Пазете се от неприятели
Способността ви да се справяте в трудни моменти впечатлява и ви носи предимство. Със сигурност може да кажем, че сряда ще бъде един от най-напрегнатите дни за Девите. Това ще засегне по-сериозно осъществяването на деловите ви начинания. За съжаление, по-голямата част от усилията ви за успех през деня ще се провалят и това може да накърни самочувствието ви.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Тревоги
Едва ли нещо ще е в състояние да ви изненада днес. Известни тревоги и ядове ще съпътстват деня на Везните. Това обаче няма да попречи на успешната ви делова и обществена реализация през деня. Сряда се оказва тежка при воденето на преговори или участието във важни делови срещи, но това е в рамките на нормалното.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Смело напред
Повечето от вас прекарват в движение този ден, независимо с какво изберат да се заемат. Един наистина спокоен и ведър ден се очертава за представителите на зодия Скорпион. Денят е наситен с положителни емоции и изпълнен с добра енергия която ще ви съпътства постоянно. Действате напористо и със сигурност успехът няма да ви подмине. Опитайте да помогнете на околните които изпитват затруднения в начинанията си.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Бъдете настойчиви
Приятно ще останете изненадани от жест на внимание и загриженост на някой към вас. Сряда ще внесе известно напрежение сред Стрелците. Това ще създаде някой пречки и неудобство у вас, но в никакъв случай не бива да разваля плановете ви. Действайте с логика и ясно самоосъзнание, така ще успеете да покриете всички флангове на действие и да задържите позициите си в обществото.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Бизнес напредък
Не позволявайте на емоциите ви да доминират в поведението ви. Добре е да избягвате конфликтни теми, за да не влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Сряда може да бъде определена като сполучлива за голяма част от Козирозите. Дистанцирайте се от всичко около вас което всява напрежение или проблеми.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Късметът е с вас
Не позволявайте конфликти и интриги да развалят деня ви, с търпение и компромисите ще постигнете повече. През този ден, Водолеите има изразителен шанс и късмет. Денят е благоприятен за сключване на важни договори или водене на сериозни преговори с потенциални бъдещи съдружници. Ще сгрешите ако действате прибързано или сметнете работата за опечена, преди наистина това да стане факт.

Дневен хороскоп РИБИ
Силен напредък
Справяте се отлично с конкурентите си днес. Печелите симпатиите на важни хора, които ще проявят интерес към работата ви. Възможностите за сполука при Рибите днес не са от най-добрите. Това обаче не бива да ви отчайва или да смятате денят за загубен. Поставете основите на нещо иновативно. Опирайте да бъдете по-креативни, а не просто да се съобразявате с даден стереотип.