Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Елмаз разбира, че е бременна, а Нур...

Днес в Сега и завинаги: Елмаз разбира, че е бременна, а Нур си тръгва с Керем

36
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (12-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Снимките на рекламата продължават. Нур се справя чудесно.

Елмаз пресреща Иджлял и настоява двете да поговорят, казвайки ѝ, че има неща, които тя не знае за Нур и Ийт. Керем наблюдава в захлас лицето на козметиката. Ийт се приближава до него. Подхвърля на Санджактар, че добре се е погрижил за трудовата дисциплина. Снимките приключват.

Керем отива да поздрави Нур пред очите на съпруга ѝ. Иджлял няма доверие на Елмаз. Последната казва, че само тя може да разкрие истината за Нур и Ийт. После Елмаз казва, че двамата са женени. Иджлял й казва, че знае за религиозния брак на бившия си съпруг. Елмаз се усмихва и казва, че ще бъде троянски кон на Иджлял. Бившата на Ийт, обещава, че ще върне на работа Елмаз, но няма да съдейства пред никой дъщерята на Таяр да остане в имението.

Керем разговаря с Нур. Двамата обсъждат снимките. Когато се разделят, Ийт се приближава към жена си. Нур го упреква, че заради него без малко да провали работата си. После му казва, че точно пред нея се прегръщат с Иджлял. Ийт ревнува и отговаря, че Керем се интересува от нея. Поставя условие тя да не се вижда с Керем, защото ще си мисли, че го харесва.

Нур отговаря, че тя му има доверие въпреки всичко, което прави с бившата си съпруга, но всеки път, когато той ѝ се кара, Нур смята, че Ийт изпитва задоволство от това, че я наранява. Вечерта на партито, Иджлял слиза да се весели на дансинга. Ийт отказва да отиде с нея.  Нур не танцува и не се весели. Иджлял я пита, защо не се весели. Момичето отговаря, че е уморена. Фърат се приближава до Иджлял. Тя споделя с него, че ще направи всичко възможно да се отърве от Нур.  Керем отива при самотния си модел. Покрива я със сакото си. Ийт си допива чашата и слиза на партито. Елмаз разбира, че е бременна. Радва се като малко дете, че ще може да оплете в мрежите си Джахит. Ийт търси Нур. Тя разговаря със Санджактар. Той я моли да разкаже какви са проблемите й. Керем казва, че знае, че с Ийт са били заедно. В това време Ийт се пяовява. Нур хвърля сакото. Тъкмо Ийт да реагира, се появява Иджлял. Нур се ядосва и се качва в стаята си. Керем се сбогува с Ийт и Иджлял. Съпругът на Нур му казва, че ще се видят отново. Иджлял разпирва Ийт дали има проблем с Керем. После го пита дали да не се върнат утре в имението. Ийт казва на Иджлял, че си е забравил телефона. Ийт пресреща Нур. Отново е ядосан от ревност. Нур му обяснява, че Керем се е появил внезапно. Ийт казва, че ако Иджлял не се е била появила е щял да счупи главата на Керем. Побеснява и троши всичко около себе си. Фърат казва та Иджлял, че се измъчва, като я вижда с Ийт. Тя го отрязва, но Фърат се смее. Иджлял го пита защо се смее. Той казва, че смешният е „мъжът“ ѝ. Ийт се появява, но Фърат се прибира, заливайки се от смях… На другата сутрин Фърат се извинява на Иджлял с това, че е бил пиян. Иджлял се възползва от това и го кара да уреди Нур да се прибере в имението с Керем. Иджлял разказва романтични измислици на Айтюл по телефона. Нур и Елмаз я слушат какво говори.  Нур подминава Ийт, който плаща сметката. Фърат моли Ийт да вземат Нур. Тя обаче от гордост се качва в колата на Керем. Ийт е бесен. Назан заповядва на Хафизе да събере багажа на Елмаз, защото ще трябва да напусне имението.

 

Източник: За жената