Начало КЛЮКАРНИК Тези зодии са енергийни вампири: Ето по какво се отличават

Тези зодии са енергийни вампири: Ето по какво се отличават

27
Сподели

Оказва се, че с представителите на някои зодии трябва да сте особено внимателни, тъй като са енергийни вампири.

Факт е, че при различните зодии степента на енергиен вампиризъм е различна. Докато при едни от тях тя е доста слаба, то при други е притеснително силна.

Едно обаче е общото между всички зодии в този случай – това, че сами избират жертвата си по един или друг начин и могат да я накарат да си говори сама. Следва взрив от емоции и те стават източник на енергия за паразита.

Ето по какво се отличават зодиите енергийни вампири:

Така например за представителите на зодия Близнаци е характерна работата в градския транспорт.

Набелязвайки си жертвата те започват да я тормозят по всякакъв начин. Възникналата в резултат на това караница е идеална възможност за енергийния вампир да се насити с енергията на потърпевшия.

По приблизително същия начин действат и представителите на зодия Овен . Те могат с лекота да оплюят до такава степен жертвата си, че да я забъркат в побой. За тях най-важен е физическият контакт.

Девата пък досажда на околните с придирянията и сплетните, които успява да стъкми. Те например могат постоянно да мрънкат за това, че поведението ви е неправилно, че сте пресолили супата, че сте прегорили месото и още куп дребни работи. Възникналите на по-късен етап скандали са отлична възможност за представителите на тази зодия да изсмучат енергията ви. Да не пропуснем и факта, че Девите са изключително дребнави.

На свой ред Стрелецът пък е твърде педантичен. Добре е да знаете, че ако започне да ви прави забележки за неправилно формулирана фраза или пък за обичайно закъснение, то това е сигурен знак, че е енергиен вампир. Особено голямо удоволствие би му доставило да ви чете морал с часове или пък да ви поучава.

Царствената зодия Лъв пък се опитва да задуши своите жертви чрез авторитета си. Неслучайно именно те са лидерите на всяка компания. Със завидна лекота успяват да подчинят околните. След това не им остава нищо друго, освен да се насладят докрай на безпрепятственото изсмукване на енергията им.

Що се отнася до Раците , то е добре да знаете, че те са паразитни членове дори на собствената си фамилия. Докато за близките и роднините си те са истински тирани, то навън те се превръщат в душата на компанията. Те променят коренно облика си и стават изключително забавни и весели, пише retro.bg.