Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Джахит тръгва да бута Елмаз през прозореца,...

Днес в Сега и завинаги: Джахит тръгва да бута Елмаз през прозореца, a тя му казва, че е бременна

33

Вижте какво ще се случи днес (13-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Керем препоръчва на Нур да се спаси от господството на Ийт. Иджлял пита бившия си съпруг защо е изнервен. Той си мълчи. Керем продължава да убеждава Нур, че връзката ѝ с Ийт ѝ вреди.

Тя му отговаря, че не знае какви са причините за тази връзка, за да отсъди. Санджактар заявява, че момиче като нея не заслужава такава връзка. Нур отговаря, че за всяко нещо си има причина, но нещата не са толкова зле. Ийт преминава с колата край заведението, където си почиват Керем и Нур. Иджлял му казва и той спира рязко.

После се скарва на бившата си жена, да не го стресира така, за да не катастрофират отново. Керем споменава на Нур, че тя прилича на много скъп за него човек. Айтюл посреща дъщеря си и племенника си. Ийт казва, че ще остане в градината, но Иджлял също се присъединява към него. После разказва, че в хотела са се засекли с Нур и хората от агенцията. Ийт е изнервен.  Керем също пристига с Нур в имението.

Мерт се връща и пречи на Ийт да поиска обяснение от жена си. Нур се сбогува с Керем пред очите на всички. Хафизе е притеснена за Елмаз, защото Назан й е казала, че дъщеря ѝ е пътничка. Елмаз отива на преглед в болницата и потвърждават бременността ѝ. После се радва, че детето е златният й шанс. Обажда се във фирмата и разбира, че Джахит ще излиза.

Нур казва на леля си, че Елмаз не е стока. Хафизе се притеснява за децата си. Моли Нур да говори с Ийт и да се застъпи за братовчедка си. Момичето отказва на леля си. Моли Хафизе да остави Елмаз да се поучи от грешките си. Назан настоява пред Ийт да изгони Елмаз. Той решава, че утре ще намерят начин да я отпратят. Елмаз причаква Джахит пред входа на имението, но той минава с колата си директно покрай нея. Иджлял казва на майка си за предложението на Елмаз. Иджлял е ядосана, че Ийт ревнува Нур. Айтюл казва, че момичето е магьосница, а те ще развалят магията. Иджлял също е уплашена от любовта на Ийт и Нур. Оплаква се на Айтюл, че Ийт е верен на онази жена и не я доказва. Айтюл се заклева, че ще развалят тази магия, обхванала двамата. Ийт споделя с брат си колко е ядосан на Нур. Заради близките ѝ отношения с Керем, той е бил готов да го пребие. Джахит му казва да поговори с жена си. После моли Ийт да изгони Елмаз. Той обещава, че дъщерята на прислугата ще си тръгне на другата сутрин. Елмаз споменава на Нур, че никой няма да я изгони. Назан се нервира, че съперницата ѝ е още в имението. Докато двете с Иджлял се карат, Елмаз се появява. Назан се опитва да я изгони. Хваща я за косата и и иска да я изхвърли. Ийт си фантазира за положението на Нур. Назан влиза при двамата братя и предупреждава Джахит, че ще пребие Елмаз. Назан казва на Ийт, че съперницата ѝ се надява на Нур, за да остане. Снахата настоява момичето да бъде изгонено веднага. Ийт отказва. Назан прави невероятен цирк пред двамата братя. Продължава да настоява Елмаз да бъде изгонена и поставя ултиматум на Джахит да избира между нея и любовницата. Джахит се разкайва, че се е увлякъл с Елмаз. Ийт му обяснява, че ще говори с Хафизе.  Елмаз влиза в библиотеката при Джахит. Той се ядосва и хваща Елмаз, за да я изхвърли през прозореца. Момичето му казва че е бременна. Джахит онемява. Тогава Елмаз му показва снимката от видеозона…

 

Източник: За жената