Начало КЛЮКАРНИК Луна сияе от щастие, заради наградата, която получи-Снимка

Луна сияе от щастие, заради наградата, която получи-Снимка

20
Сподели

Изпълнителката на „Бягайте, крачета” изригна, след като Динко от Ямбол й счупи очилата. После се нахвърли на Людмила Захажаева, като не спираше да я удря.

 

И накрая си го отнесе и Зорница Линдарева. Плеймейтката се опита да спаси рускинята от развилнялата се чалга фурия.

 

В предаването на Гала „На кафе” певицата заяви, че не съжалява за постъпката си. Освен това изненадващо призна, че изобщо постъпката й няма да повлияе на хонорара й. Дори напротив. Тя е получила още по-тлъста сума, защото е изпълнила заръката на продуцентите да сътвори невиждан скандал и така да вдигне рейтинга на реалите формата до небесата.

„В Къщата подготвих сценарий, който изиграх много добре. Показах от себе си само това, за което ми бе платено.Исках зрителите да се забавляват и постигнах това.

Нали не си въобразявате, че така се държа и в живота”, попита Луна в студиото на Нова телевизия. Пак там ексцентричната поп фолк дива разкри, че тя е получила тлъст хонорар за тази игра и за това агресивно поведение спрямо останалите в Къщата.

Чалга иконата получила рекордните сто бона за да провокира останалите съквартиранти да се прави на откачалка.

Всъщност Луна изиграла цирка и просто си излезе. За това свидетелства и факта, че е получила до стотинка хонорара, за който се договорила. За нея не са важни парите, които е взела, а ще се запомни най-много във формата как се е държала.

„Затова аз съм победител и сега и преди две години”, категорична е Луна. Но от „Господари на ефира” тя получи златен скункс. Боби Ваклинов й връчи скандалния приз заради агресията, която прояви в шоуто. Тя я прие с широка усмивка. И в ученическа униформа от соца, но вместо връзка имаше трикольор на врата си.

 

Източник: За жената