Начало КЛЮКАРНИК Мис България изплю камъчето-Разкри ще върне ли короната

Мис България изплю камъчето-Разкри ще върне ли короната

18
Сподели

Провокирана от мнозина да върне короната, Мис България 2017 Тамара Георгиева  изтъква, че това няма да се случи и й самата мисъл й причинява сериозен дискомфорт.

„Изключително горда и благодарна съм за това, което ми се случва. Не бих върнала короната.

Когато се явява на такъв конкурс, човек трябва да бъде подготвен за всичко – и за хубаво, и за лошо. Не всеки ще те харесва, което е нормално“, заяви миската пред в. „ШОУ“.

Върху нея продължава да се сипе жлъч. „Не ме е страх да се покажат протоколите от гласуването, защото аз получих и много от специалните награди – много ленти, които се връчват също от членове на журито“, добавя още тя.

Тамара бе атакувана най-вече заради големината и формата на носа си. Поне засега е на мнение, че не би легнала под ножа само за да удовлетвори нечии коментари по свой адрес:

„Не съм мислела за пластична операция на носа, но ако го направя, със сигурност няма да е заради всичките коментари на хората след конкурса. Мисля, че това по никакъв начин не променя душевността на човек. Ако носиш добротата в себе си, какво толкова, ако нослето ти е малко по-голямо? Какво значение има?!“.

 

Източник: За жената