Начало КЛЮКАРНИК Нещата, които обичат Водолей, Риби и Везни

Нещата, които обичат Водолей, Риби и Везни

14
Сподели

Как зодиакалният ни знак влияе върху възприятията ни за красиво и усещанията ни за баланс и мир? Всеки носи в сърцето си различни емоции, които само той може да разбере и усети.

Водолей

Родените под зодиакалния знак на Водолей обичат всичко различно, цветно, диво и щуро. За тях нестандартното е синоним на любимо.

Много са добри в организирането на събития и мероприятия от всякакъв тип. Справят се отлично с организацията и с любов полагат усилия за перфектната техника и правилното протичането на всички задачи. Водолеите си падат и по клюките и сензациите. Умеят да събират информация и да споделят с много хора. Големите компании са им също на сърце.

Везни

Родените в периода 23 септември – 22 октомври държат на спокойствието и баланса, както в любовните им отношения, така и професионалните. За тях са ценни добрите маниери, хубавата музика, добрата храна. Ценители са на красивото и скъпото. Везните определено харесват себе си и могат да бъдат дори самовлюбени, но не в крайности. Сладостите в живота и в любовта са им голяма слабост. Обичат развлеченията и бохемския живот. За тях точността също е нещо, на което държат.

Риби

Представителите на този знак са доста подредени и спретнати. Те обичат реда, чистотата и комфорта. Умеят да се грижат за себе си и за околните. Харесват още романтиката и разнообразието. Обичат да пътуват и да изследват нови места. Не им е присъщо да се задържат дълго време на едно място. Всички хора от тази зодия са добри слушатели и обичат мъдростта. За тях ума, способностите и интелигентността са ценни качества, които обикновено притежават и търсят у хората от обкръжението си.

 

Източник: За жената