Начало ЗДРАВЕ Смесваме чиа с лимон и за една седмица-Край с корема!

Смесваме чиа с лимон и за една седмица-Край с корема!

93

Алтернативната или природната медицина е известна от древността, преди фармацевтичната индустрия да заеме мястото си.

С помощта на естествените средства за защита, организмът ви няма да бъде изложен на химически съставки, няма да ви се налага да се притеснявате за нежелани реакции и можете да се насладите в много ползи, които предлагат естествените лекарства.

Следната рецепта е много проста и е лесна и предотвратява много заболявания като диабет, сърдечно-съдови проблеми, инфекции и вируси и е съставена от само три натурални съставки:   –   Лимонов сок

– Една супена лъжица семена от чиа

– Една лъжичка чист мед

– Чаша и половина вода

Режим на подготовка и употреба: Потопете семената на чиа за поне един час, през което време те ще увеличат размера си, а това е напълно нормално поради влакната, които имат.

След това смесете всички съставки в блендера, докато се получи доста равномерна субстанция, без бучки.

След това изсипете съдържанието на смесителя в стъклена или пластмасова чаша и го изпийте.

Необходимо е да се консумира чаша от тази напитка поне 3 пъти седмично в продължение на 2 месеца. Ако искате, можете да я консумирате всеки ден, така че ефектите му ще бъдат много по-невероятни.

Семената чиа съдържат фибри и антиоксиданти и ускоряват метаболизма.  Лимонът съдържа витамин С, антиоксиданти, фибри, флуор, фосфор и калий.

Комбинацията от двете съставки е в състояние да избегне и премахне високи нива на кръвната захар, както и холестерола и триглицеридите. Също така се избягват артериални блокажи, изгарят много мазнини около  и очистват целия стомах, чревния и респираторния тракт, предотвратявайки възможни настинки и гастроинтестинални инфекции.

От друга страна, те оставят стимулиращ ефект, така че намаляват времето за абсорбиране на храната и увеличават метаболизма.

Те са идеални и за премахване на несъвършенствата по кожата и лицето, което ги прави невероятно дуо.

 

Източник: За жената