Начало КЛЮКАРНИК Хороскоп за днес, 14 декември-Късмет на любовния фронт за една от зодиите

Хороскоп за днес, 14 декември-Късмет на любовния фронт за една от зодиите

28

Хороскоп за днес Овен

Този четвъртък ще имате късмет на любовния фронт. Най-сетне ще обърнете внимание на някой, който толкова отдавна се опитва да привлече вниманието ви.

Хороскоп за днес Телец

Този четвъртък е ден за избор на подаръци.

Просто ще имате вдъхновение. Ако нямате възможност да напазарувате, поне запишете идеите си, за да не ги забравите.

Хороскоп за днес Близнаци

Не си мислете, че работата няма край. Точно, когато си мислите, че не можете повече ще получите помощ от колеги. Най-добре се сетете за този вариант още в началото на деня.

Хороскоп за днес Рак

Денят е подходящ за проучване на варианти за диети или промяна на храненето ви и начина на живот за подобряване на тонуса ви. Направете си подробен план за действие и започнете с мъничка промяна още от сутринта.

Хороскоп за днес Лъв

Този ден е подходящ за предоговаряне на условия по договор. Имате още време да промените нещата във ваша полза. Направете всичко възможно, за да постигнете своето.

Хороскоп за днес Дева

Този четвъртък бъдете внимателни при покупката на храна. Проверявайте срока на годност и най-добре не правете посещения на заведения, които не познавате.

Хороскоп за днес Везни

Този четвъртък не е подходящ ден за договаряне на условия. Възможно е да забравите много важно условие, без което може да претърпите сериозни загуби.

Хороскоп за днес Скорпион

През този ден новините няма да са от най-добрите, но пък няма никаква причина да се натъжавате от това. Самите вие може да създадете нови по-добри и да обърнете ситуацията в своя полза.

Хороскоп за днес Стрелец

Този четвъртък е много вероятно да срещнете своя сродна душа. Вие може да сте сигурнив това, но дайте повече време на отсрещната.

Хороскоп за днес Козирог

Този четвъртък ще трябва да отделите повече време и внимание на ваш близък роднина. Поради специалните ви качества само вие сте в състояние да се справите с нещата, така че няма как да откажете.

Хороскоп за днес Водолей

Поетите задължения трябва да се изпълняват. Може да има известно отлагане, но не си позволявайте да го правите повече от веднъж.

Хороскоп за днес Риби

Този четвъртък планирайте добре времето си. От много задачи може да не успеете с нито една, докато се чудите с коя първо да се захванете. Ако ви е трудно започнете по азбучен ред.

 

Източник: За жената