Начало КЛЮКАРНИК Джино в искрена изповед за Светлана: Разочарованието е голямо!

Джино в искрена изповед за Светлана: Разочарованието е голямо!

32

Джино е извънредно разочарован от поведението на плеймейтката Светлана Василева. Двамата бяха изключително близки след предния сезон на „ВИП Брадър“, когато за първи път деляха една спалня.

„С никого от Съквартирантите няма да имам близки отношения, даже със Светлана. Аз я защитавах и накрая. Помогнах й да стигне до финал, дадох й един плюс. Тя обаче се обърна срещу мен, застана в другата група. Силно съм разочарован от нея“, споделя Джино пред „Уикенд“.

„Светлана не искаше да влиза в предаването, но й обещах, че ще я пазя, тъй като се познаваме от години и сме приятели. Гледах на нея като сестричка, а какво получих в замяна? Обърна се срещу мен от страх да не бъде оплюта от останалите съквартиранти“, продължава победителят в тазгодишния Биг Брадър.

„Мислих, че е пораснала, но се оказа абсолютно безхарактерен човек, водещ се по стадото. Не искам да имам нищо общо с такива хора, с предатели. Беше й важно да е на финал и го постигна, но не заради някакви качества, а защото й помогнах“, категоричен е Джино.

 

Източник: За жената