Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за петък, 15 декември-СТРЕЛЕЦ Материална сполука, КОЗИРОГ Реализирани цели

Дневен хороскоп за петък, 15 декември-СТРЕЛЕЦ Материална сполука, КОЗИРОГ Реализирани цели

18
Сподели

Петък ще даде отличен завършек на деловия период, който отминава. Това ще ви вдъхне увереност и ще ви помогне да продължите смело напред! Не се страхувайте да изисквате от околните!

Дневен хороскоп ОВЕН  Повишено напрежение             Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си.

Петък ще повиши напрежението у Овните поради осезаемата нестабилност, действаща в деловите и обществените среди. В службата възникват конфликти. В делово отношение ще има сполука, но не по всички интересуващи ви въпроси поради възникнали противоречия и пречки.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ Проблеми и неудобства             Опитайте се днес да спазвате обещанията, които давате, за да не разочаровате ваши близки хора. Засиленото напрежение в петък е характерно явление и за Телците. За преобладаващия процент от представителите на зодията проблемите са от материално естество, а вероятността да предизвикат остри кавги е голяма. Направете опит своевременно да отстраните противоречията.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Трудности             С хубави емоции ще поддържате доброто си настроение днес. Петък е носител на противоположни влияния. От една страна разполагате с хубави възножности за успешна реализация на целите, от друга обаче е ясно разбираемо, че ще се сблъскате с големи затруднения. Последните се изразяват под формата на остри борби и удари от врагове.

Дневен хороскоп РАК Владейте се            Заетостта ви изисква да се съсредоточите и да изпипвате всичко до най – малката подробност. Проблемът при Раците в петък се свежда до повишената емоционалност. Вашата социална и лична стабилност е видима, но ако не владеете нервността си, ще последват бурни кавги и много неприятности, които засилват риска за непредсказуеми проблеми с административни инстанции.

Дневен хороскоп ЛЪВ  Проявете сдържаност           Добрата ви физическа и духовна форма ще ви позволи да проявите активността си в много посоки. За представителите на Лъв е задължително процентът на сдържаност да надвишава този на дразнимост. Голяма е вероятността от административно наказание ако не се владеете. Предупреждението засяга служебни и извънслужебни обстоятелства. Внимавайте! Последиците ще са неприятни.

Дневен хороскоп ДЕВА Тежък ден             Добре ще е, ако работите самостоятелно днес. И за Девите петък се оказва доста неприятен. Някои ще успеят да реализират целите си с огромна настойчивост, но за преобладаващата част от родените в знака, ситуацията ще е доста тежка, или по-точно блокираща. За някои се очертават проблеми и загуби чрез съдебно дело.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ  Действайте внимателно          Потискайки всякакви други настроения в себе си, съзнателно ще се стремите да приключите с изпълнението на поетите ангажименти. Силното напрежение на Везните ще е следствие от противоречията и кавгите с хората от заобикалящата среда, и несъмнено рязко ще повиши количеството на адреналина.. Препоръчително е да се владеете! Застрашени от началото на етап, който може да предизвика значима нестабилност.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Заздравете позициите си             Зимните условия навън ще повишат грижите ви за дома, автомобила и всичко, свързано със семейството ви. Скорпионите ще се сблъскат с доста неприятности през този очевидно лош и много напрегнат ден. В повечето от случаите става въпрос за проблеми и неприятности от лично естество, за част от родените в зодията не липсват и делови на база остри кавги. Редно е да укрепите позициите си.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Материална сполука             Не задълбочавайте отношенията си с човек, с когото не можете да постигнете единомислие. Материалният успех е характерен днес за Стрелците, но и вашият петък няма да е спокоен. За част от родените се очертава здравословна недостатъчност, а в други случаи става въпрос за домашни проблеми. В бизнеса се разкриват прилични възможности за добри финансови печалби.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Реализирани цели             Повечето от вас днес ще предпочетат движението и разнообразието вън от дома си. Достатъчно активни във физическо и идейно отношение, Козирозите разполагат с реални възможности за реализация на деловите си цели. Ще има и остри противоречия в службата и бизнеса, но сполуката е на ваша страна. Мнозина ще достигнат до важни заключения относно бъдещето.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  Очертават се пречки             Влагате огромна енергия за осъществяването на поет ангажимент и това е една от основните причини за успеха ви. Водолеите ще демонстрират борбеност и значителна енергия при реализацията на целите си.Успехът ви в личен и делови план е сигурен. Има известна нестабилност в професионалната ситуация, продукт на пречки от високостоящи личности, но едвя ли ще е трудно да ги отстраните.

Дневен хороскоп РИБИ  Напрежение и проблеми             Мнозина от вас днес ги очаква сериозна изненада в професионален план. Много напрегнат ден, свързан с пречки и неприятности от високостоящи, и с остри противоречия по материални въпроси. Очертават се и остри какви, които е добре да туширате, защото ситуацията сега е доста нестабилна и може да ви навредят за реализацията на делови проекти за бъдещето.

 

 

Източник: За жената