Начало КЛЮКАРНИК Ето защо шеф Виктор Петров няма да е жури в новия Мастър...

Ето защо шеф Виктор Петров няма да е жури в новия Мастър шеф и къде ще може да му се радваме всяка вечер

35

Нова тв разбули мистерията защо Виктор Ангелов изненадващо напусна „ Мастър шеф ” и през пролетта вече няма да е част от журито в предаването на Би Ти Ви.

Оказва се, че е бил поканен от конкурентите да води българския вариант на считаното за най-популярно готварско шоу в света – „Кухня на ада” (Hell’s Kitchen), научи HotArena.

В оригинал състезанието за готвачи се води от популярния в цял свят Гордън Рамзи, а у нас за неговото място ще бъде поставен именно Виктор Ангелов, който три поредни сезона бе считан за най-атрактивния от тримата в журито на „Мастър шеф”.

От пролетта ще се изправи в пряка конкуренция с хората, с които работеше рамо до рамо в предаването на Би Ти Ви само до преди няколко месеца. Очаква се двете състезания за готвачи да се излъчват по едно и също време, като по този начин ще са в директен сблъсък помежду си, писа „Уикенд“.

 

В „Мастър шеф” , както е известно, наградата за победителя е парична – 100 хиляди лева. Същото ще получи и най-добрият състезател в „Кухня на ада”, само че към парите ще бъде добавен и договор за работа в ресторанта на шеф Ангелов. „Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни таланти със силни характери, защото професионалната кухня е подчинена на висока дисциплина”, обясни водещият на шоуто.

Докато той подготвя предаването си, бившите му колеги вече правят кастинги за своето. Преди дни от Би Ти Ви съобщиха, че овакантеното място на Ангелов в журито ще бъде заето от чаровния италианец Лео Бианки.

 

Източник: За жената