Начало КЛЮКАРНИК Вече не губя време по магазините за дрехи, само влизам правя тези...

Вече не губя време по магазините за дрехи, само влизам правя тези неща и веднага разбирам дали ще ми станат дънките

28
Сподели

Това са 3 лесни стъпки, които могат да ви помогнат да откриете дънките на вашите мечти, без да се налага да посещавате съблекалнята. Ето как.

1. Изберете размер.

За да изберете правилния размер, хванете дънките в двата края на талията. Опитайте се да ги увиете около врата си, както е показано на изображението. Ако краищата се докосват, значи това е вашият размер.

Моля, имайте предвид, че не е задължително те да съвпадат напълно, но трябва лесно да се увиват около врата.

 

2. Определете ширината.

Добре, нека се опитаме да намерим перфектната ширина. За да направите това, стиснете юмрук и свийте ръката в лакът. Тя трябва да се побере в талията на затворените дънки. Остава само още една стъпка и може да се придвижите към щанда.

Този трик действа само за хора, които носят дънки със стандартна талия. Разбира се, ако дънките са с висока талия, ръката ви не трябва да съвпада напълно с нея.

 

3. Проверете дължината.

Накрая проверете дали дължината на дънките е достатъчна. Хванете краищата на крачолите и разпънете ръце странично. Ако средата на дънките се намира точно под брадичката ви, поздравления! Избрали сте чудесен чифт!

Важен детайл: Средата трябва да се намира точно под брадичката на нивото на врата.

Бонус: Как да проверите дали може да се поберете с лекота в скини джинс?

Ако искате да разберете дали сте избрали правилния чифт дънки, просто свийте ръката в юмрук и я промушете през крачола. Тя трябва да минава с лекота през него, без да разтяга краищата. Едно просто движение и безболезнено „дърпане“ в бъдеще. Три лесни стъпки и вашите дънки са идеални!

 

Източник: За жената