Начало КЛЮКАРНИК Меган и Хари отново нарушават правилата! Ето как разбиха кралския протокол за...

Меган и Хари отново нарушават правилата! Ето как разбиха кралския протокол за пореден път

32

Меган и Хари за пореден път нарушиха правилата на сватбата си. Двойката сподели подробности около датата, която се оказа 19 май — дата близка до рождения ден на принцеса Шарлот и кралица Елизабет, но достатъчно далеч, за да може Кейт и Уилям да посрещнат и третото си бебе.

Двойката обаче озадачи всички като избра ден събота, за да се венчае.

С това наруши правилото да се дава почивен ден на поданиците на кралицата, за да могат да присъстват на кралска сватба .

Недоволни от решението на двойката все пак се намериха, но от Кенсингтън обявиха, че ще спазят традицията и петък ще бъде обявен за неработен. Така, желаещите да видят кралската сватба, ще могат да отидат до църквата Сейнт Джеймс , откъдето ще минат младоженците.

Вече е ясно, че Кейт и Уилям очакват раждането на третото си бебе към края на април. Така двамата ще имат възможност да присъстват на церемонията на двойката. Също така любопитна подробност е, че Пипа Мидълтън , съпругът й Джеймс Матюс , както и Джеймс Мидълтън също са поканени на сватбата. Пипа дори е получила покана от Меган, да съдейства за организацията на тържеството. Както е известно, кралската сестра има собствена фирма за подобни партита, а и наскоро се омъжи.

Иначе Меган и Хари ще разбият протокола за първи път тази Коледа, когато Меган ще се присъедини към кралските празненства в Норфолк . За първи път кралица Елизабет кани годеница на някой от принцовете или принцесите в двореца преди сватбата. Дори Кейт не бе удостоена с тази чест.

Меган и Хари смятат да си организират скромна сватба. Но все пак ще позволят на голяма част от поданиците да присъстват на събитието. Двойката ще се разходи от църквата до двореца на кралицата с открита карета. И ще приемат поздравления публично./За жената