Начало КЛЮКАРНИК Най-съкровената мечта на Джино-Само трима човека са го поздравили за победата

Най-съкровената мечта на Джино-Само трима човека са го поздравили за победата

27

Любимецът на България Джино Бианкалана , който спечели за втори път формата „ВИП Брадър“, сподели, че най-съкровеното му желание е да оздравее и да проходи нормално.

„Сега отново започвам да натискам с рехабилитациите. След тези кошмарни 2 години, които изживях, единственото, което искам, е да съм жив и здрав“, сподели пред „Телеграф“ Бианкалана.

Иска да създаде и собствено семейство: „Да, ужасно много искам семейство и дете, но когато му дойде времето. Знам, че колкото повече искаш едно нещо, толкова то бяга от теб, затова съм оставил всичко в ръцете на Господ“, с вяра откровеничи победителят.

Джино за момента ще остане в България, започнал е бизнес тук и имал други предложения за формати. Чака цялото му семейство да кацне на родна земя за празниците. Бианкалана е категоричен, че връщането му у нас няма да е завинаги, нито пък желае да стане част от ВИП обществото ни.

За тъжната си физиономия, която зачуди всички в Къщата, Джино отсече: „Аз и вътре го казах, ако те изживеят това, което аз съм изживял, три пъти вече да са се самоубили“. За успешния финал са го поздравили само  Люси Иларионов , Гъмов и Цуни. Победителят се зарича да подкрепя благотворителни иницативи, а лъжливите вип приятелства смята да остави зад гърба си и няма да се поддава на манипулациите на другите.