Начало КЛЮКАРНИК Наско Ментата проговори за „Шушана“, разкри какъв ще е следващият му хит...

Наско Ментата проговори за „Шушана“, разкри какъв ще е следващият му хит и дали ще стане по-известен от Гришо!

33

Като направих „Шушана“, знаех, че ще стане хит. Исках да направя нещо, което да радва хората, когато са на маса.

Пък текстът не знам откъде е, от народа е. Това заяви пред „Събуди се…“ изпълнителят на тоталния хит „Шушана“ Наско Ментата.

Той се съгласи на шега, че предвид популярността на песента, тя може да стане химн на европредседателството ни.

Няма как да стана по-известен от Григор Димитров, без значение къде съм в „Гугъл“. Все пак песента много се върти. Хората реагират на нея. Може би сега стана якото избухване. На мен ми харесва да съм певеца на народа и масите, не държа да ме харесва отбрана музика, а всички да се кефят и да си слушат „Шушана“.

Наско не пое „вината“, че заради „Шушана“ вече има и изгонени ученици от час: „Който пее, зло не мисли, аз нямам вина за това, че песента се харесва“.

Изпълнителят сподели, че след като песента срути всички родни класации и дори надмина по гледане „Деспасито“, програмата му е запълнена и е канен на участия не само в България. Находчивият изпълнител обаче ревниво спести „бъдещите си творчески планове“.

„Хората направиха така, че тази песен да се възобнови отново. Радва ме това, че стана бум и ме разпознават с тази песен. Много хора са я пели преди това, но аз не съм знаел изобщо за предишните варианти. Впоследствие научих“, призна си той.

Наско с гордост разказа, че 2-годишата му дъщеричка Жужка, която дори още не може добре да говори, вече пее „Шушана“. „Ами хубава песен е. А пък със съпругата ми музиката ме събра. И… Фейсбук“, разкри певецът.