Начало КЛЮКАРНИК ПРЕДИ КОЛЕДА ВИНАГИ Е НАЙ-ЗЛЕ, НО ПРЕЗ ТАЗИ СЕДМИЦА АЛЕНА ВЕЩАЕ ПОГРОМ...

ПРЕДИ КОЛЕДА ВИНАГИ Е НАЙ-ЗЛЕ, НО ПРЕЗ ТАЗИ СЕДМИЦА АЛЕНА ВЕЩАЕ ПОГРОМ ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ! АЛАРМА ЗА ВСИЧКИ ОТ

22

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен През идната седмица обърнете по-голямо внимание на партньорските взаимоотношения. Не е удачно да стартирате нови проекти. Бъдете прецизни в работата си. Подхождайте с разбиране към близките си.

Телец Работете само с познати, а не с нови хора. Проверявайте всичко, за да не възникват недоразумения. През идния период ще отбележите активност по отношение на партньорствата. Не влизайте в конфликти.

Близнаци Пред дадения период отново ще се изправите пред някои предишни проблеми на любовните отношения, в които сте въвлечени от доста време. Появата им е знак, че има нещо неизяснено. Ще се колебаете доста, но има голяма вероятност да постигнете яснота.

Рак През дадения период ще се отдадете на равносметки, ще подредите приоритетите си и ще се обърнете навътре в себе си. Моментът не е подходящ за изяви в професионален план. Отделете време за качествена почивка и разходки.

Лъв Навлизате в добър период – отдайте се на творчество и занимания с любимите хора. Няма да ви липсват романтични преживявания. Ще се радвате на повече внимание от страна на околните.

Дева Ако усетите, че започвате да се тревожите за нещо, не се поддавайте на страховете си. Поемете глътка въздух и ще се почувствате по-сигурни в себе си. Препоръчителни са разходки сред природата.

Везни Вероятно ще бъдете изправени пред дилемата дали да кажете нещо, което мислите, или да замълчите. Вашата обективност би била от полза, но имайте предвид, че през дадения период комуникацията ще бъде по-трудна.

Скорпион През идната седмица избягвайте рисковете. Имате силна интуиция, така че по-добре я използвайте. Необходимо е да сте по-прецизни в работата си. Внимавайте да не се претоварвате. Отделете време за любими занимания.

Стрелец През дадения период избягвайте да влизате в спорове и в конфликтни ситуации с хората от приятелския си кръг. Не се захващайте с нови дела, по-добре е да завършите вече започнатото.

Козирог Не разчитайте особено на скоро създадените връзки. Отдайте се на уединение, размисли и равносметки. Тези дни не са подходящи за професионални изяви. Избягвайте конфликтните ситуации.

Водолей През идната седмица за вас ще се открият добри възможности по отношение на професионалната ви реализация. Разговорите, които ще водите, няма да бъдат никак случайни – ще си изясните някаква проблемна ситуация.

Риби През дадения период разчитайте повече на своята интуиция – тя ще бъде много силна и ще ви помага да се ориентирате добре в обстановката. Възможно е дори в сънищата си да получавате прозрения за това какво трябва да направите.