Начало ЗДРАВЕ Целите ми бедра бяха в мрежи от напукани капиляри, добре че козметичката...

Целите ми бедра бяха в мрежи от напукани капиляри, добре че козметичката ми каза за този лек, защото нямаше да сложа повече пола

34

Красотата на всеки човек преди всичко е свързана със здравето

Следователно един такъв малък детайл, като подкожните разширени капиляри би могъл да разочарова дори и най-уверената в себе си жена. Макар да не създават сериозни здравословни проблеми тези капиляри не изглеждат много естетично.

Но какво да се прави… В края на краищата, те не причиняват неудобство.

Ако отидете в болница, подкожните разширени капиляри се третират със специални инжекции или лазер, за да се постигне видим козметичен ефект. Възстановяването след една такава манипулация отнема около 3 месеца … Да, и не винаги нещата минават без болка. Ето защо ние ви предлагаме два напълно естествени и ефективни метода, с помощта на които можете да се отървете от подкожните разширени капиляри у дома.

Свежите зелени домати съдържат нужните полезни киселини, които могат да коригират този проблем. Нарежете доматите на половина и ги сложете към засегнатото място. Задръжте доматите в продължение на 3 минути, след това поставете тънък слой от кисело мляко, в което сте разтворили една таблетка най-обикновен счукан аспирин. След като маската попие, отмийте и намажете с питателен, богат и мазен крем.

Резултатът е необходимо да се появи след 4 дни на приложение. Продължи да повторете процедурата не повече от 10 дни. Зелени домати могат да бъдат заменени с млади картофи, които съдържат същите терапевтични субстанции.

Ябълковият оцет е друг мощен инструмент. Навлажнете памучен тампон с ябълков оцет и приложете с потупване върху място, засегнато от подкожните разширени капиляри. Повторете процедурата три пъти на ден в продължение на 4 седмици. Но бъдете внимателни: този метод е по-добре да не се използва върху чувствителна кожа, тъй като това може да предизвика дразнене.

Причините за появата на паяковидните вени може да са различни – от наследственост до наднормено тегло. Те биха могли също така да са предупреждение за скорошна поява на на разширени вени. Надяваме се, че тези техники ще ви помогнат да постигнете желания резултат. Споделете тази статия с приятелите си!

 

Източник: За жената