Начало КЛЮКАРНИК За първи път от месеци се появи с нова визия: Анджелина невероятно...

За първи път от месеци се появи с нова визия: Анджелина невероятно променена, направо ослепителна (Снимки)

22
Сподели

Анджелина Джоли блести на премиера в Холивуд . Актрисата бе направо ослепителна, след като се разведе с Брад Пит .

Тя се появи на премиера на нов филм, а изглежда невероятно и фантастично, коментират в мрежата.

За първи път от месеци холивудската звезда се появи с нова визия. Напук на минусовите температури тя се появи с оскъден тоалет, в какъвто не се бе появявала от години.

Както стана ясно неотдавна, Анджелина Джоли и Брад Пит са окончателно разделени. Двойката подписа документите за развода без много шум, а се разбраха и за попечителството над децата си.

Актрисата получава пълни права, а Брад има право да вижда децата, когато поиска. Красавицата пък отпразнува свободата си с ефектен тоалет и стайлинг, с какъвто не сме я виждали.

Анджелина демонстрира шеметна форма и фигура за милиони. Красивата актриса изглеждаше невероятно променена. Последните седмици тя се обличаше с развлечени дрехи и се носеше изключително небрежно. Сега обаче е зарязала развлечените тоалети и демонстрира супер стил.

Компания на премиерата й правеха децата, които също бяха издокарани. Захара изглеждаше стилна в черно, а Шайло предпочете да носи мъжки костюм.

Актрисата за първи път от години избра да подчертае женствените си форми, при това с много чар. Очна линия, атрактивен грим, стилна рокля — Анджелина Джоли изглеждаше като на церемония по връчване на Оскар, отпреди няколко години.

Вече тръгнаха слухове, че нов мъж в живота на актрисата е причината за новия й вид. Други пък са убедени, че става въпрос за развода — след края на брака си тя се превърнала в нов човек.