Начало КЛЮКАРНИК Росен Плевнелиев с ултраскъп подарък за Деси Банова! Ето какво й подари

Росен Плевнелиев с ултраскъп подарък за Деси Банова! Ето какво й подари

21
Сподели

За Деси Банова луксът не е нещо непознато. Като любима на бившия държавен глава тя се радва на всякакви луксозни придобивки, откакто е с него.

Но красавицата се впечатлява не толкова от подаръците, с които той я глези, колкото с новите светове, които опознава, откакто е с него.

Само за пет месеца тя е посетила толкова дестинации, колкото не е посетила през целия си живот. Двамата пътуваха до САЩ, където бившият държавен глава присъства на международен форум в Ню Орлиънс. Но въпреки натоварения си график, той не пропусна възможността да покаже на любимата си забележителностите в Америка.

Покрай разходката си в щатите красавицата се сдоби и с поръчков електромобил „Тесла“. Колата струва 140 000 лв и ще стане притежание на Деси Банова от средата на месец януари. Тогава се очаква возилото да пристигне в родината ни, тъй като ще пътува по вода.

Но луксозният автомобил не е единствената скъпа придобивка на синоптичката от връзката й с бившия президент. Всеки ден той я изненадва с подаръци. Най-малкото, с което се опитва да я зарадва, са огромните букети, които й поднася ежедневно.

Наскоро водещата на прогнозата за времето по Нова тв получи от любимия си последен модел Ай фон.

Но това, което най-много я впечатлява са почивките, с които Росен Плевнелиев я глези. До броени дни двамата ще посетят Китай. Само самолетните им билети до там струват 5000 долара, тъй като двамата ще пътуват в бизнес класа.

Само за нощувките бившият държавен глава ще плати 20 000 долара, тъй като е избрал най-луксозният хотел в азиатската държава. В Китай Росен Плевнелиев и Деси Банова ще останат точно седмица.

След това планират да посетят Гърция, където милионерът притежава собствено имение. По-късно двамата влюбени ще прекарат няколко дни в Банско, пише Блиц.