Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за понеделник, 18 декември-РАК Хубави възможности, ЛЪВ Материален успех

Дневен хороскоп за понеделник, 18 декември-РАК Хубави възможности, ЛЪВ Материален успех

18
Сподели

Този ден ще бъде изключително важен за различните представители на зодиака. Пречки и конфликти може да опитат да спънат някой от дейностите ви, но това няма да спре цялостното ви представяне.

Дневен хороскоп ОВЕН
Успех чрез партньорство
Ще се включите в развлекателно мероприятие, очаквайки то ще ви зареди с енергия и доволство.

Възможностите за реализация на целите са най-изразителни на база партньорстство в деловите или в обществените среди. При бизнесмените възникват проблеми относно реализацията на финансовите цели. Късметът на всички е достатъчно силен, но се явяват и затруднения от високостоящи.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Пречки и конфликти
Погрижете се за себе си днес, осигурете си онова, от което смятате, че имате нужда. Доста напрегнат ден се оказва понеделник за Телците. Служебен успех не липсва в границите професионалните практики, но денят носи конфликти и остри кавги, удари отвън, и непреодолими пречки от влиятелни и високопоставени личности. Възможни са и неочаквани финансови неблагополучия.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Труден ден
Конкретно начинание ще се превърне в проверка на реакциите и мисълта ви, налагайки бързи действия. Тежък ден, характерен с ярка нервност и изразителна нестабилност. Ако решите да действате индивидуално за осъществяване на целите си е съмнително, че ще успеете. Положителните ви възможности се свързват с контактите в обществените среди, и тези с хората от близкия ви кръг.

Дневен хороскоп РАК
Хубави възможности
Необходима ви е повече смелост, за да отстоявате позициите си. Понеделник е благодатен за контакти в обществените среди, за преговори и успешна реализация в бизнеса,но обстоятелствата около вас не са съвсем стабилни, а и усилията на мнозина са занижени. Бъдете по-настоятелни и не влизайте в противоречия с околните. Може да последва „боксуване”.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Материален успех
Днес използвайте времето за почивка и се опитайте да не мислите за нещата, които ви създават напрежение. Благоприятен ден да осъществяване на материални цели и за отстраняване на противоречия или за решаване на важни въпроси.Проблеми може да възникнат в личен план, и то ако ве сте достатъчно настойчиви и търпеливи да действате докрай по целите си, независимо от видимия резултат.

Дневен хороскоп ДЕВА
Избягвайте конфронтирането
Не пропускайте да си починете и разведрите. Правете неща, които не ви натоварват емоционално, дори не спорете с близките си. Успешна реализация на лични и делови цели, но по отношение на деловите, определението не се отнася за онези от знака, пре които отношенията с началник са лоши. Вие трябва много да внимавате и да не се конфронтирате, защото ще последват ярка вражда и проблеми от тази личност.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Успехи, но за някои проблеми
Успокойте темпото. За препоръчване е да не се заемате с нищо извънредно, което да ви създава нови отговорности. Огромна част от Везните достигат до добри постижения, но за мнозина от бизнеса се очертават проблеми при осъществяване на проектираното. Пречките идват от високопоставена личност, а опитите ви за отстраняването им днес не са препоръчителни, защото може да предизвикат още вреди.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Напрежение и затруднения
Днес ще имате възможността да прекарате приятен ден в семейна обстановка и настина да си починете. Скорпионите ще са силно напрегнати пред този ден поради пречките и проблемите, с които някой високостоящ ги „обзавежда”.Въпросът има отношение към финанси. Денят е добър за провеждане преговори и за сключване на сделки. Тук ситуацията определено ще бъде във ваша полза.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Проявете настойчивост
Бъдете внимателни днес. Предразположени сте към настинки. Вкъщи всичко е спокойно, така че обърнете погледа си навън. Има добри, има и лоши дни, а ако Стрелците държат на успеха си в понеделник, следва да положат настойчиви и максимални усилия, за да успеят в постигането на целите си. Стратегията на последователната реализация е вашият печеливш ход.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Стабилност, но силни ядове
Предстоят ви много ангажименти, някои от които съвсем непредвидени, но за сметка на това пък желани. Делови и финансов успех, лична стабилност, но и много ядове са определящи за Козирозите през този ден. Засягат предимно разговорите по интересуващи ви въпроси, както и сделките, където явно ще има големи лъжи и опити за измама. В личен план неприятностите са предимно любовни.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Не се отпускайте
Изключително активни сте днес и едва ли ще се задържате дълго на едно място. Понеделник подчертава наличието на две противоположни тенденции при Водолеите. Едната е ярко положителна и носи силен късмет и сполука, а другата е негативна и формира условия за провал в деловия сектор. За да избегнете лошото развитие е необходимо до действате усилено в деловата сфера. Днес е възможно да се почувствате отегчени, нетърпеливи и раздразнителни.

Дневен хороскоп РИБИ
Не хитрувайте
Добре ще е ако днес не се занимавате с работа, тъй като едва ли ще останете доволни от резултатите, които постигате. Рибите имат един шанс през този ден – са действат последователно, търпеливо и усърдно. Това не означава моментален успех, но пък затова ще е траен. Мнозина са на друго мнение и с други стремежи – да действат хитро и веднага да спечелят. Тази формула е обречена и със сигурност ще закъсате.