Начало КЛЮКАРНИК Днес в Сега и завинаги: Иджлял иска да отмъсти дори на майка...

Днес в Сега и завинаги: Иджлял иска да отмъсти дори на майка си, среща се с Керем Санджактар

39
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (18-и декември) в поредния епизод на хитовия турски сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV. Айтюл разпитва дъщеря си какво се е случило, че е припаднала. Ийт идва при бившата си жена, за да я види.

Иджлял си спомня думите на Елмаз. Елмаз се хвали на Фърат, че е показала брачното свидетелство и Иджлял знае истината. Айтюл му се обажда и го пита дали е казал нещо на дъщеря ѝ. Фърат е шокиран.

Иджлял планува да си отмъсти на всички.  Ийт казва на леля си, че щом Иджлял е добре, вече е дошло времето да спре този фалш. Фърат настанява Елмаз в апартамент. После й казва, че трябва да си знае мястото. Елмаз съобщава на работодателя си, че Ийт е набил Санджактар в имението. Керем не вярва, че Нур е омъжена за Ийт. Ядосва се и хвърля снимките от рекламата.

Хафизе е разтревожена за дъщеря си. Нур се опитва да я успокои. Фърат звъни на Нур. Тя му казва, че няма начин да работи по рекламата на Санджактар. Хазал казва на своя работодател, че Нур му влияе зле. Керем отговаря, че през живота си е имал само една приятелка и любима и това е Инджи.  Изписват Иджлял от болницата.

Ийт казва, че ще отидат на преглед. Нур им пресича пътя. Пита ги как е Иджлял. Нур казва на Фърат, че се чувства виновна, че ще ги изостави, но няма да работи повече в агенцията. Назан е умислена и разсъждава върху думите на Елмаз. Джахит я пита какво ѝ е.  Иджлял не иска майка си до себе си. Качва се в стаята си и се кани да си отмъсти на всички. После се обажда на Елмаз. Братовчедката на Нур иска да се включи в плановете на Иджлял. Фърат научава, че Санджактар знае за брака между Нур и Ийт. Фърат ѝ казва, че ще трябва да плати неустойка от 1 млн. долара. Нур е шокирана. Ийт споделя с Джахит, че вече е дошло времето на истината. Решил е да потърси професионална помощ за Иджлял.  Ийт отива на среща с жена си. Тя обмисля думите на Фърат. Нур му казва, че не е зарязала работата си. Той отново се ядосва. Фърат и Иджлял тайно се срещат в имението. Тя му казва, че ще отмъщава на майка си. Фърат я пита дали не вижда, че не може да се справи с любовта. Иджлял го обвинява, че е готов на предателство. Фърат отговаря, че много я обича и не е освободил Нур от работа. Освен това съобщава, че Керем знае за брака на Ийт. Иджлял отново провокира Фърат, за да ѝ помогне. Ийт се ядосва. Казва на жена си, че ще подсигури всички работници на Фърат, при евентуално уволнение. Двамата се обвиняват един друг. Ийт казва на Нур, че иска вече да диша спокойно и си тръгва. Айтюл се опитва да говори с дъщеря си. Казва ѝ, че не вярва на версията ѝ за онези хапчета. Айтюл пита дъщеря си с какво я е ядосала. Иджлял ѝ казва да я остави намира. Иджлял планира жестоко отмъщение. Иджлял се среща с Керем Санджактар. Ийт отива в агенцията. Хваща Фърат и му казва, че не иска Нур да работи за Санджактар. Иджлял разпитва бизнесмена за случката с Ийт. Съобщава му, че отскоро знае за брака на Ийт и Нур. Керем я пита защо е тук. Предлага му да ѝ помогне в отмъщението./За жената